Pozitivní test 9 dní po ovulaci. Jaká je šance na menstruaci?
Holky, už včera 9DPO jsem měla pozitivní digitální test, čárky asi taky sílí. Ovulace byla 16 DC a zbývá mi 5 dní do MS. Může ještě odejít s MS i když sílí?

Ano. Může odejít, proto se má testovat v den MS. Je to buď a nebo, a nijak to bohužel neovlivníš. Držím palce ať je to v pořádku 🌸
@crazynaa je to 50:50 ale musíš věřit že to oba zvládnete . Já to znám sama neboj ale zkus nebýt ve stresu. Držím palce ❤️
Začátky jsou opravdu buď a nebo. Mě taky sílily testy, vše vypadalo v pohodě. Jenže ono nebylo a diagnóza - anembryomola. Spousta žen se i potýká se zamlklým těhotenstvím, jen se o tom příliš nemluví. První trimestr je takové "kritické" období.
Nechci tě strašit, jen je to realita... Pozitivní test neznamená prosperující těhotenství. Stát se může kdykoli a cokoli.
Ale teď se tím nestresuj a raduj se z těhotenství. Přeji hodně štěstí.🍀
@petra199 Těhotenský test se dělá v den očekávané menstruace, nejlépe po vynechání. Má se dělat vždy stejná značka testu a to z ranní moči, protože odpoledne už bývá moč naředěná. Obden jde dobře vidět, když je prosperující těhotenství, že testy sílí.
A k doktorce je nejlepší až nějaký ten 8. týden, dřív to nemá smysl, pokud nejsou nějaké problémy.
@hennrietta a je to pozitivny ?
@petra199 Pozitivní úplně není, spíš duch. Proto doporučuju udělat test za 2 - 3 dny. To už by byl pozitivní, kdyby to bylo ok.
Na začátku je to buď a nebo. Takže se může ještě rozjet menstruace a jednat se o biochemické těhotenství.
Ale je fakt hloupost dělat test několikrát během dne. Tím si nepomůžeš.
@hennrietta dobře děkuji
@hennrietta dělala jsem si po dvou dnech jak jste psala co myslite ?
@petra199 podľa mna je krásne vidieť rozdiel 🙂
@katezina11 Jo je to silnější zítra mám jít na prohlídku k doktorce tak ji to ukazu a nechám si vzít krev
@petra199 Test silnější je. Ale jestli se jedná o prosperující těhotenství ukáže čas.
@hennrietta mě přijde ze už to není duch ale čárka

Stať sa môže kedykoľvek čokoľvek, nie len v začiatkoch. Netreba na to myslieť. Dôveruj drobčekovi že to zvládnete do úspešného konca ❤️ držím palce!