Pozitivní test a menstruace
Dobrý den,
potřebuju poradit, z finančních důvodů jsem byla nucena vysadit antikoncepci, s přítelem jsme spolu spali, ale vždy ho ze mě vytáhl včas, nedávno jsem začala na sobě pociťovat změny, stále jím a spím, boleli mě bradavky jako modřina, prsa mám strašně měkké a chodím často na malou, říkala jsem to kamarádce a ta mi řekla, že mohu být těhotná a pak jsem nad tím začala teprve uvažovat, ale nevim jestli si to tělo jenom nevsugerovalo, měla jsem to dostat 8.8. a dostala jsem to 13.8. a TT jsem si dělala 12.8., který vyšel viz. foto. Jsem těhotná? Četla jsem spoustu věcí, že mohu být i přes MS a nebo to mohlo vyjít takto kvůli očekávané MS a také jsem slyšela, že po vysazení HA je velmi lehké otěhotnět, nevím co je na tom pravdy, předem děkuji za rady 🙂 .

tvuj test jr tak slaboučky že se nejspíše jednalo o somovolny potrat...kdyby sis ho nedělala bralo by se to pouze jako opožděná menzes...je to velmi časté..pro jistotu si udělej test ještě zítra a nech se prohlédnout gynekologem jestli odešlo vše jak má.
Dobre, děkuji za rady.
Hlavně bych antiko znovu nasadila. Nemyslím si ,že by to bylo finančně náročnější než nechtěně otěhotnět 😉
S přítelem jsme se rozhodli, že ji už nasazovat nebudeme 😉
Ja bych rekla, ze mas vadny test. To je mamatest, ze? Pred dvema mesici mi vysel stejne, jen s krapet silnejsi carkou, sla jsem k doktorovi a ten mi rekl, ze nejsem a ani jsem nebyla, ale pro jistotu mi vzal krev a podle krve mel doktor pravdu, nejsem a ani jsem nebyla, temhle testum uz neverim....
Mamatest dela casto takove falesne carky. Podle moji zkusenosti jsou spise doseda, nez doruzova.
Ja ho mela do ruzova a stejne to byl falesny :-/ ☹
Ale vždy jsem si dělala mamatest a nikdy předtím se mi tohle ještě nestalo.
Ja s nima predtim taky byla spokojena a nedala jsem na ne dopustit, ale po posledni zkusenosti jsem se na ne tak vytocila, ze jsem si koupila clearblue a klasicky doktormax test 🙂 na ne jsou dobre recenze 🙂
Zkusim po MS udělat ještě jedny testy a uvidíme, mě jenom zajímalo, jestli tam nějaké to procento je, že bych mohla být
Dr.Max má dobré testy! Tak krásné 2 čárky jsem ještě neviděla a stojí pár kaček
Pokud si daval fakt sakra bavha, tak snad asi ne. A co ty, chtela by jsi nebo nechtela? 🙂
My také neplánovali, já to chtěla oddálit na pozdější dobu, asi tak o 3/4 roku 🙂 no a ani nevíme jak a budeme 3 + pejsek 🙂 a jsem ráda a užíváme si to. Neplánujte, když k vám miminko bude chtít, tak se zadaří 😉
@luc7369 Neexistuje nic takového, jako vytáhnout ho včas. Ne nadarmo se říká, "stačí kapka a seš matka". My jsme se to teda učili už na základce, že malé množství ejakulátu může opustit penis i před ejakulací. Tohle je fakt blbej způsob, jak šetřit 😉
@nutricnihodnota nešlo o to šetřit, jen kvůli finanční tísni bohužel na ně nezbylo
@luc7369 V tom případě by asi bylo na místě, se nejdřív alespoň malinko zaopatřit, než začnete zkoušet mimino.
@nutricnihodnota už je vše v pořádku 😉
Asi nejdulezitejsi je, aby spolu par vubec zil, respektive meli spolu kde bydlet, aby i mimco melo domov a taky aby dva zjistili, zda spolu vubec dokazou zit a taky mit financni jistotu, aby dite mohlo mit vse, co je potreba. A aby mimco chteli oba 🙂 pokud ti je, pak je to v poradku 🙂
Tak pak je to vse, co je potreba 🙂 smele do toho 🙂
@luc7369 Tak tomu moc nerozumím. Před pár měsíci jsi neměla litr na prášky a dnes už jste zajištění?
@nutricnihodnota já myslím, že každému se může stát, že jeden, dva měsíce nevyjde nečekaně s penězi! Nevím, proč paní tak odsuzujete.
@packaf Kde jste vzala, že jí odsuzuju? Nic takového jsem tu nepsala. Ale, naprosto s vámi nemůžu souhlasit. Když někdo nevyjde s penězi takovým způsobem, že nemá žádnou rezervu, do které by mohl sáhnout, tak přeci NENÍ zajištěný. Já taky někdy utratím výplatu hned v prvním týdnu, třeba když mám nečekané výdaje, ale máme další peníze naspořené, ze kterých si vezmu co potřebuju a jedu dál. Být zajištěný neznamená, pleskat to od výplaty k výplatě.
@nutricnihodnota Jestli máte potřebu někoho odsuzovat nebo někomu šťourat v životě o kterém nemáte ani sebemenší tušení, nejdříve by jsme se měla zamyslet, nic o mě a mém životě nevíte, nejdříve by jsme musela vědět a pak by jste mě a můj život mohla soudit. V životě se děje spousta věcí a spousta lidí se dostane do spousty různých situací, každý z nás zvládá každou situaci jinak, jsme jenom lidi a každý z nás to dokonale zvládnout nedokáže, bohužel tak to v životě je, jednou jsme nahoře a po druhé zničehonic dole, jestli se Vám nic takového nikdy nestalo a máte se jenom dobře, tak Vám to moc přeji, ale nevidím důvod proč by jsme mě měla odsuzovat. Každému se může stát opravdu cokoliv. A to, že kvůli něčemu člověk nevyjde dokonale s penězi na měsíc nebo dva, neznamená to, že nastane problém bude sahat ihned do životních úspor, nejdříve se snaží problém vyřešit jinak, toť názor můj. Sáhla bych tam pouze v případě, kdyby se jiným způsobem problém vyřešit nedal.
Holky klidek, autorko, nikdo te neodsuzuje 🙂 jen nutricnihodnote neslo do hlavy to, ze jeden mesic nemas na antinu, ale druhy mesic mas na dite. Nemyslim to ted spatne, ale z tch prispevku to tak vypada, tak se k tomu jen vyjadrila, ale nijak te neodsoudila 🙂 klidek klidek 🙂

Pokud chapu dobre, test sis delala pred ms...takze si myslim, ze kdyz si ho udelas ted, nic tam nebude. Ja mela pozitivni test i po ms a bylo to mimodelozni, tak pozor na to.