icon

Pozitivní test a zpožděná menstruace. Jsem těhotná?

kpribylka
15. lis 2025

Ahoj, 13.11. jsem měla dostat menstruaci, ale nedostala. Dnes je 15.11. a stále nic. Tolik bych to neřešila, jsou to jen dva dny, akorát moje menstruace je přesná jako hodinky, takže mi to nedalo a koupila jsem si mamatest. Oba testy jsem dělala večer, jeden vyšel pozitivně, byla tam slabá čárka, tak jsem si hned na to udělala druhý a vyšel negativně. Šla jsem si koupit jiný test, od jiné značky a taky vyšel negativně. Vím, že s mama testy má hodně lidí zlé zkušenosti a dělá duchy a že bych se asi neměla ničeho bát, když 2 ze 3 testů vyšly negativně, jen je u mě fakt divné že se mi takhle opozdila menstruace. Žádné příznaky nemám, nic mě nebolí, prsa břicho nic…Mám doma 10ti měsíční holčičku a opravdu teď s přítelem druhé dítě nechceme. Při pohlavním styku si dáváme opravdu velký pozor, ale vím že stačí opravdu troška i z toho preejakulátu. Já antikoncepci neužívám. Budu ráda za vaše zkušenosti, zítra ráno si udělám další test a budu informovat. Děkuju za odpovědi🙏🏻

Pozitivní test a zpožděná menstruace. Jsem těhotná?
misha31
16. lis 2025

Těhotenství to podle me nebude, spis jeden vadny test, taky se mi stalo. A jak pises, mas miminko, to menstruace opravdu nemusi byt jako hodinky, proste vykyv.

cuuza
17. lis 2025

Tohle je rozmočený test, pozitivní opravdu není.

martamartina
17. lis 2025

Zdravím chci se zeptat 7 den mám zpoždění ms v pátek i v sobotu slabá čárka bolelo me v podbřišku jako bych to mela dostat mela jsem citlive bradavky a dnes vubec nic na testu dnes jsem si dělal test clearblue a negativní stalo se vám to taky. Teplota je pořád nad 37