icon

Pozitivní test nebo prosvítající čárka?

markyzzaa
17. říj 2017

Dobrý den , ahoj.

Chtěla bych poprosit o radu ohledně těhotenského testu.
Dnes bych měla být 6-10 dní do menstruace ( nevím to jistě protože jsem po revizi v 9tt a toto by měla být moje druhá MS , takže nedokážu spočítat na den přesně kdy přijde)
Snažíme se s manželem o miminko a včera a dnes jsem si dělala testy. Řekla jsem si ze to proste zkusím 😀 na testu s 25 jsem měla čárku která byla vidět opravdu jen když jsem se na test poradně zaměřila. Z dálky není vidět. Dnes jsem si dělala mamatest 10 a je to úplně to samé přesto že má být citlivější.

Není možné že jak test nasaje moč tak by mohla čárka spíše prosvitat než ze by byla pozitivní?

U prvního těhotenství jsem testovala den před MS a čárka byla hodně slabá, ale nemusela jsem ji tam hledat.

markyzzaa
autor
17. říj 2017

Jinak prsa mám citlivější , ale jen sem tam mě v nich zabolî nebo píchne a podbrisek mě už nějakou dobu poboliva a sem tam píchá a dloube. Jenže to muže být i PMS. Před MS mě vždy bolí prsa a břicho. Ale teda nepíchá.
Nechci si zase dělat naděje. V prvním těhotenství jsem si je taky dělala a jak to dopadlo ☹

petrasipkova1
17. říj 2017

Za mě koupit digitální test a nemusíte nic řešit 😊

markyzzaa
autor
17. říj 2017

@petrasipkova1
Mají ho ve všech lékárnách?

nc30
17. říj 2017

@markyzzaa Urcite Dr.Max

petrasipkova1
17. říj 2017

@markyzzaa snad ano,určitě v těch větších,u nás na malém městě jo mají. Tak zkus 😉

markyzzaa
autor
17. říj 2017

@petrasipkova1
@nc30
Díky holky 🙂 snad to vyjde. A když ne teď tak třeba příští měsíc 🙏

galatea_a
17. říj 2017

Zkus udělat test za pár dní 😉

markyzzaa
autor
20. říj 2017

Tak jsem si prave ted udělala test 👶

akinorev10
20. říj 2017

@petrasipkova1 ono se rekne koupit digitalni test..ja uz ho shanim tyden 😁 Ve trech mestech v lekarnach maji jen ty obyc. testy..ani v Dr. maxu nemaji digitalni, kvuli nejakemu vypadku dodavatele..takze za me naprd 🙁😐

markyzzaa
autor
20. říj 2017

@akinorev10
Já ho taky sehnala až ve třetí lékárně. Všude byl vyprodaný. No nakonec jsem ho sehnala a vyšel mi před třemi dny negativní. Dnes jsem nakonec koupila v Benu nějaký jejich test který ukáže už 4 dny před MS a muže se dělat kdykoliv během dne a je pozitivní

petrasipkova1
20. říj 2017

@akinorev10 já jsem ho sehnala hned i na malém městě,tak by mě nenapadlo,že to může být problém 😁 ale už je to 4 měsíce skoro,no. Mně teda vždycky vysel, ale testuju až okolo menstruace.

nc30
20. říj 2017

@markyzzaa gratulace😘