Poznaly jste těhotenství před očekávanou menstruací?
Ahoj jsem tu nová 🙂 Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás poznala že jste těhotná ještě před očekávanou menstruaci? Jestli ano jaké jste měla příznaky? A jestli jste si dělala test a byl pozitivní? Já mám do očekávané menstruce ještě 10 dní. Ale strašně mě bolí prsa a záda. Taky pořád chodím na wc. Bolí mě v podbříšku je to takový tlak a občas mě tam i píchne. Ze zvědavosti jsem si dělala dneska ráno test a byla tam slabounká čárečka. Zkusím přidat fotku.. Co myslíte mohlo by to být miminko a nebo se raduju předčasně? Díky Všem za odpovědi 😊

taky ji tam vidim, je to nadějné, i když 10 dní před MS je opravdu velmi brzy.
Podle mě je to ještě brzy. Můžeš byt teď těhotná, ale taky to s menstruaci muže odejít...tak ať pak nejsi zklamaná. Udělej si test znovu v den kdy ocekavas menstruaci, to už bude jistější. Držím palce!
@martinato1989 Díky!! 😊😊😊😊
Ja teda druhou carku nevidim,ale to nic neznamens. Prvni tehu jsem poznala asi po tydnu (i kdyz to bylo neplanovane a vypocitavani plodnych/neplodnych dni mi vychazelo 4 roky), prvni test negativni, druhy tesne pred ms uz pozitivni. Priznaky jsem nemela zadne, jen pocit. Druhe tehu jsem poznala az tim, ze mi zaclo rust bricho i kdyz jsem zacala cvicit 😀

Je tam slaboučká čárka určitě ještě počkej máš čas,test se ma dělat až týden po vynechání M/S 🙂