icon

Praskl kondom, podle kalendáře jsem měla neplodné dny

via09
23. led 2017

Zdravím, v Sobotu jsem měla s přítelem pohlavní styk a možná praskl kondo, za 2 dny mám dostat Ms a kalendář píše že jsem měla neplodné dny, a nízkou šanci otěhotnění protože ovulaci mám až po ms. Myslíte že je tu vysoké riziko otěhotnění? Je mi 16.. děkuji předem za odpovědi všem🙂

nuninove
23. led 2017

podle kalendare se nerid..ten ti v tom jestli ovulujes nebo ne nepomuze..muzes ji mit pred, po nebo v pulce cyklu dokonce i pri ms..kazdopadne ted ms dostanes je to moc brzy a kdyby nahodou vam to pravdu prasklo tak to nejspis poznas a s dalsi ms jestli prijde nebo ne

akankeo
23. led 2017

@via09 prosimte az se ti tohle priste stane, tak domaz k doktorovi nebo snad uz to jde i bez predpisu do lekarny pro leky po. Otehotnet se da snadno, mam 3 deti, nastesti v dospelosti a uz v manzelstvi, ale vsechny jsou pres nejakou formu antikoncepce, staci kapicka, hormonalni disbalanc a nejlepe aby se ti to do zivota v dany moment vubec nehodilo a tehotna jsi raz dva. Druha dcera je mimochodem z tech okolnosti co popisujes, i tu menstruaci jsem jeste dostala a presto se tam nejak dokazala uhnizdit, nebyt manzela, ktery mi rikal, ze sem nejaka precitlivela, ze sem urcite v tom, tak bych si ani neudelala test, protoze mi to prislo nepravdepodobne...

ttm
Autor odpověď smazal
via09
autor
23. led 2017

@ttm pravidelný cyklus mám už tak rok teď mi ovulace vychází na pár dní po ms, tak teď sem měla minimálně plodné , jinak děkuju za info😊