icon

Prázdný gestační váček v 6. týdnu. Mám se obávat potratu?

sellynka2
7. čer 2022

Zdravím dneska jsem měla první ultrazvuk po úspěšné iui
Dle poslední ms bych měla byt v 6tt ale na ultrazvuku byl jen prázdný gestačni vaček může se tam ještě něco objevit nebo mam počítat už ze ZT ? Ma někdo podobnou zkušenost že se objevilo až později jsem ztoho hotová už to bude 4-tý ZT

katule1990
7. čer 2022

@sellynka2 Ahoj, nezalezi na tom, kdy byla posledni MS, ale kdy jsi mela IUI? A co ti na to rekl gynekolog? Je mozny, ze jsi byla na gynde jeste brzy.

sellynka2
autor
7. čer 2022

@katule1990 10.5 jsem podstoupila iui nabral mi krev na hcg a za týden kontrola

katule1990
7. čer 2022

@sellynka2 Tak to jsi dnes 6+0tt, tezko rict, jestli to muze dopadnout, ale myslim, ze nejaka sance jeste je. Kazdopadne moc drzim palce 🍀.

sellynka2
autor
9. čer 2022

@katule1990 děkuji snad to dopadne dobře

fatal_error
9. čer 2022

@sellynka2 jsem zvedava, jak to dopadne a drzim palce. 🍀
10.5. IUI a 7.6. gestacni vacek, to by podle me jeste slo.
ja mela 6.5. ovulaci, takze o 4 dny starsi tehotenstvi, kontrolu jsem mela stejny den jako ty, take 7.6. a na ultrazvuku byl zloutkovy vacek bez embrya a dobre to spis nevypada, asi zamlkle. ale ty mas 4 dny k dobru. 👍
HCG jsem mela den pote, cili 8.6., 35 000. ty se HCG dozvis az za ten tyden? ja jdu na dalsi kontrolu v utery 14.6.

carameels
9. čer 2022

Já měla 5+2 malinkatý gestační váček. Doktorka nic neříkala, jen že srdíčko bude později, tehdy jsem nad tím ani nepřemýšlela... A teď uspávám 14měsíčního syna. Držím pěsti 🤍

fatal_error
9. čer 2022

@carameels a vis presne, kdy byla ovulace? tohle se stava, kdyz je ovulace posunuta. u me se doktorka taky nejdriv tvarila optimisticky, ze byla ovulace proste pozdeji, ale kdyz jsem ji rekla datum, tak uz optimisticka nebyla, proste to nesedi o tejden a to uz je moc. o tejden od poceti. od menstruace dokonce o 3 tydny, ale mam dlouhe cykly, takze podle memstruace to nejde brat.

a @sellynka2 byla na IUI, takze tam je den oplozeni taky cca jasny. ale ta ma 4 dny k dobru, tam vidim nadeji. 🍀

ivetkafek18
9. čer 2022

Ja 6+2 s hezkou fazulkou a srdicko bije

sellynka2
autor
9. čer 2022

@fatal_error tak dnes jsem si zašla na pohotovost trošku me bolelo v podbřišku a taky jsem byla zvědavá jestli se něco změnilo a ejhle na ultrazvuku šlo už vše vidět jsem 5+5tt a doktor říkal že tam už možná viděl i srdíčko sem moc šťastná i když to nějak nechápu podle ms bych měla byt 6+3tt a 10.5 jsem podstoupila iui takže asi došlo k oplodnění o 5dni později

fatal_error
10. čer 2022

@sellynka2 parada, to jsou skvele zpravy. ❤️

fatal_error
10. čer 2022

@sellynka2 vychazi mi to dle te inseminace (10.5.), ze jsi byla 7.6. v den te prvni kontroly 6+0 a vcera 6+2.
Tak dej jeste vedet v utery, drzim pesti. 🍀