Prázdný gestační váček v těhotenství. Může se situace změnit?
Ahoj holky, chci se zeptat včera jsem skončila v nemocnici kvůli lehkými krvácení, dle utz 6+1 s prázdným gestacnim vackem. Dle početí mi to úplně nesedí ale je to moje první tehu a jsem v těch týdnech dost zmatená. 3 dny před nemocnici jsem byla u mě gynekolozky a ta nerikala ze by bylo něco špatně ale v nemocnici to uzavřeli jako anembryomola s tím ze mám jít hned na revizi, což jsem odmítla, tak jdu zítra. Chci sw zeptat je nějaká alespoň malá možnost ze se to změní?
Kdy byla posledni ms?? A s revizi určitě pockej dele nez jeden den.
@niiikyys Ahoj buď v klidu . Já měla krvácení a prázdný Vacek do 8+1 . Už mne Dr objednala na kyretáž a? Za pár dní krásné srdíčko . Bud v klidu .
@niiikyys Na revizi máš dost času ... A pokud bude prázdný odejde sám . Já být tebou ještě aspoň. 2-3tydny počkám . Jaké máš hodnoty hcg ?
@vlasta1981 hodnoty se dozvím až zítra brali mi krev včera. Jenže jsem začala špinit a krvacet o něco více. Pojedu tam, ale nenechám si to udělat, počkám ještě chvíli případně zkusím aby to odešlo samovolně. Když jsem viděla jak s tím byli včera rychle hotové a chtěli to zdelat rovnou včera, ztratila jsem k nim i jakoukoliv důvěru. Má doktorka se 3 dny predtim ani neudivovala ze je Vacek prázdný.
@lucynka721 přesně takhle mi to uzavřeli dva doktori v nemocnici. A snažili se mě presdvedcit k revizi už včera okamžitě na místě. Já jsem se nenechala, zítra v ráno tam mám být, ale rada bych to nechala vyřešit spíše přírodu. Ta představa té revize je pro mě asi stejně náročná jako včera to oznámení.
@niiikyys tonje moc dobré rozhodnutí
@niiikyys mne Dr neustále hnala na kyretáž a jsem teď 15 TT. O svém těle můžeš rozhodnout sama . V květnu jsem si tím prošla taky čekala jsem a v 7+5tt odešlo samo. Každý zásah do dělohy ti snižuje šance na další tehu. Pokud ti to vše odejde samo můžeš za dva měs opět se začít snažit
@niiikyys ahoj tak jak jsi na tom

@niiikyys vydrz!
Měla jsem podle ms být 8tt, na utz prazdný gestacni vacek, uzavreli to 3 doktoři jako anembryomola. Odmítla jsem revizi, takže mi dali potratovou pilulku, dnes je te anembryole skoro 2 roky 💙