Pregnyl nebo těhotenství?
Ahoj holky, 18.07. mi byl pichnut pregnyl, predtim jsem brala 5 dni 1 tabletku Clostylbegitu, od 18.07. testuji kazdy den a porad mam testiky pozitivni, druha carka je sice viditelna mene, ale je tam. Je to jeste pregnyl nebo ze by se na nas konecne zasmalo stesticko? Dekuji🙂
No jo no, je to moc tezke...netestovat a cekat! Zkusim zase v pondeli, utery...to uz budu 9. a 10. den po aplikaci pregnylu, tak uvidim...ve stredu jdu na prohlidku k me doktorce, to by uz mohla neco videt nebo ne? Asi jeste ne, ze? To by bylo jeste brzy...Pokud bude co videt...:(
Pokud testuješ ode dne, kdy ti píchli pregnyl, tak je test pozitivní z pregnylu...pregnyl se píchá na podporu ovulace a těžko ten den už by jsi mohla být těhotná...já testovala po pregnylu až 10.den a ještě tam byl duch z pregnylu...dostala jsem 5000j pregnyl
Pregnyl obsahuje hcg, takze minimalne do 10.-14.dne po aplikaci budes mit pozitivni test. Mne pichali 10tis jednotek a pregnyloveho ducha jsem mela jeste 12.den. 13. den snehobilo a 14.den uz se zase ukazaly dve carky, ktere byly uz ty tehotenske. 🙂 Takze vydrz, 100% jistotu budes mit az den po vynechani menstruace nebo 14.den po aplikaci.
Proste mi to neda netestovat no a taky jsem chtela videt, jak moje telo na pregnyl reaguje...Zkusim testnout v pondeli a utery, to budu 9. a 10. den po pregnylu a uvidim...ve stredu uz jdu k doktorce na prohlidku, tak uvidime, taky bych mohla pockat az k ni, kdyz uz je to ve stredu, ale proste to nevydrzim a test si koupim...snad se povede...
Dekuji vsem, snad najdu brzy 2 prave tehotenske carky!!
@lenejewel89 vsak klidne testuj, pokud te to uklidnuje a dodava nadeji. 🙂 Ja taky testovala jak blazen, taky jsem chtela vedet, kdy Pregnyl bude z tela fuc. 😀 To je uplne normalni. 😀
A jinak 11.den po ovulaci opravdu doktorka nic neuvidí...jen vyšší sliznici, ale ta neznamená nic...já byla u doktora 5 dní po vynechané menstruaci, tzn. 19 dní po ovulaci a to teprve viděla bublinku...
Tak nevim, proc si me doktorka zase vola na kontrolu, jsem u ni skoro kazdy tyden, ale tak zase si me alespon kontroluje🙂
Budu testovat az do data me menstruace...uvidime, jestli se podarilo🙂
Určitě to zkoušej...držím pěsti aby to vyšlo😉
Tak dnes 9.den po aplikaci Pregnylu je na testu jen 1.carka... ☹ Achjuu, zkusim 03/08, to je datum, kdy mi ma zacit menzes, tak treba se tam 2.carecka objevi...ale moc tomu neverim, proste to po prvni aplikaci Pregnylu nevyslo no...a to jsem se s manzelem tak snazila... 😢

@lenejewel89 ahojky, zalezi taky jakou jednotku pregnylu jsi dostala, ale podle me z druge carky jeste rozhodne nedelej zavery.. ja jsem po pregnylu 5000j mela ducha jeste 8den, 9den uz bilo a 10den se zase zacala objevovat carka a ted jsem ve 12tt 🙂 . Takze neztracej nadeji a vydrz, i kdyz sama vim ze cekani je to nejhorsi🙂