Příznaky těhotenství nebo ne?
Ahoj holky 🙂 mám dotaz. Menstruaci jsem měla 2. května, 8. května jsem začala brát antikoncepci ale po třech dnech jsme se rozhodli, že jí vysadím. Za týden 15.5. mi přišla menstruace z vysazení prášků, trvala jen tři dny a byl klid. Mezi vysazením a menzes jsme měli dvakrát nechráněný styk. Podle první menstruace jsem měla mít ovulaci 15.5., kdy mi přišla druhá menstruace, takže vůbec netuším, kdy mohla být ovulka a kdy teď bude další. Od té doby se cítím malátná, bývá mi dopoledne špatně, motá se mi hlava. Jsem strašně unavená, mám hroznej hlad a do toho mám žaludek jak na vodě. Podle první menstruace jsem 22 den cyklu a jestli byla ovulka 15.5. tak 9 den od ovulace. Fakt nevím, jak to mám. Ale je mi divný, že je mi takhle nevolno furt. Nikdy jsem netrpěla na motání hlavy a teď mi připadá, že to mám každej den. Může se jednat o těhotenství co myslíte? Děkuji za odpovědi.
Taky bych řekla,že to není moc pravděpodobné,hormony můžou udělat pěkný bordel 🙂
Tak se nejspis citis po vysazeni antikoncepce. Citila jsem se uplne stejne. A moje mamka ted vysadila antinu a take pocituje urcite zmeny 🙂 Myslim si, ze je to hormonama.
to je možný, ale včera jsem četla jeden komentář od slečny(paní), že otěhotněla hned jak vysadila antikoncepci, tak nevím jestli to je možný 🙂
@martulina7 To dotyčná myslela spíš v následujícím měsíci. Martulino zjevně o dítě hodně stojíš, ale zkus se trochu uklidnit a dát tomu čas (a nastudovat něco o průběhu cyklu), vždyť se ptáš každých pár dnů, jestli jako už můžeš být těhotná. Obecně se nevolnosti a další těhu příznaky objevují až okolo 6 tt
omlouvám se, jestli to tady někoho obtěžuje, ale fakt netuším jak to chodí po vysazení antikoncepce, proto se Vás ptám 🙂 Nikdy jsme se o miminko nesnažili, tak se vyptávám na všemožný ptákoviny a možná i pořád dokola. Ale nikdy jsem takové stavy neměla, tak jsem z toho trochu zmatená, takže se ještě jednou omlouvám
@martulina7 a co si udělat těhotenský test?
@jipe ten jsem si dělala včera a byl negativní, takže budu čekat

Ahoj, myslím že jsi těžko mohla mít 15.ovulaci když jsi předtím brala prášky. To co popisuješ bych prisoudila spíš rozladenym hornonalnim hladina po vysazeni antikoncepce