icon

Prosím o názor - mohu být těhotná?

vladuska29
30. říj 2018

Ahoj holky prosim o radu už jsem asi magor. Ale mám 2dny do Ms. Ovulace byla na 100% 16.10 sex byl den předtím a i den po ní. Od čtvrtka je mi po jidla špatně. Teď nejvice vždy ráno přijde mi jako by mi někdo houpal žaludkem. Vždy je to jen chvylku a zase to přejde. Dneska jsem si zkoušela test ale nic. Myslite že je ještě šance že Ms nedorazí a že na testu s ukážou //?

soleilll
30. říj 2018

@vladuska29 Ano, šance je. Buď jsi těhotná nebo ne. To ale teď nezjistíš. Počkej ještě pár dní a zbytečně nezmatkuj.

lencamat
30. říj 2018

Ahoj ja si test delala v den kdy jsem to mela dostat a uz tam byl duh takze uplne svetla druha carka.A pohlavni styk jsme meli na poceti na novy rok a dostat jsem to mela 16teho a nic jsem nedostala ale test byl uz pozitivni a pro jistotu jsem si jich delala vice s odstupem.Abych vedela ze ta druha carka tam je.Zkuste pockat a drzim palecky at vam to vyjde.Je to Vase prvni?

vladuska29
autor
30. říj 2018

@lencamat Ne bude to me druhé mam už 8 leteho syna ale u něj jsem ani test nedělala měla jsem zpoždění tak jsem šla k dr. Měla jsem v tu dobu dost nepravidelnou Ms. Byla jsem těhotná za poslední rok 2krat ale bohužel to pokaždé dopadlo revizi 😞😞 a u těchto 2 těhu se mi // ukazali den před Ms ale byly hodně slabé vždy. Ale ani u jednoho mi po jidle nebylo takhle nevolno. Byly by jsme moc rádi kdyby to vyšlo a hlavně dopadlo dobře

mona91
30. říj 2018

@vladuska29 já si test dělala 2dny po termínu kdy měla byt MS a byl tam na desitkovem Benu testu jen malinkaty duch a to mi prislo ze až po limitu. Treti den po spozdeni mi bral Dr krev a hcg bylo 17 a pak už jen rostlo a test sílil každým dnem. Nevím kdy byla ovu vzhledem k tomu ze jsem údajně neplodna a mělo jsme jít na umelko tak jsem to nesledovala 😂

vladuska29
autor
30. říj 2018

@soleilll počkám stejně mi nic jiného nezbyde. Zmatkuju hrozně že jo 😞

vladuska29
autor
30. říj 2018

@mona91 ja sem si právě na 100% jista že byla toho 16.10. Den pred tim jsem měla hlen a toho 16.10 jsem měla hrozný bolesti v podbřišku přesně 15DC 😁 Tak to jsi mela krásné zjištění že 😁

balogis
30. říj 2018

Ahoj.Ja měla test pozitivní u obou děti už cca čtyři možná více dní před ms,Takže ja bych klidně už test zkusila,ale každá sme jiná a určitě je nejlepší testovat až v den.očekávané ms ideálně az po vynechani.
Holky nám se povedl v noci "kousek"
Po dlouhé době byl sex,da se rict usmirovaci❤, a nějak sme se úplně zapomněli chránit.Antikoncepci neberu,třetímu dítěti se nebráníme ale rozhodně se ted nesnazime.Kouknu do diáře a pěkně sme se trefili😂😂😂

balogis
30. říj 2018

@vladuska29 moc držím palce

vladuska29
autor
30. říj 2018

@balogis ja jsem si právě test zkoušela dneska ale nic. Ale ty nevolnosti mi přijdou divny.

soleilll
30. říj 2018

@vladuska29 Jasně, že pokud otěhotnět chceš, čekáš na ten test, jak na smilování. Ale je ještě brzo, teď ti to prostě nikdo neřekne. Musíš vydržet. Snad se brzo zadaří a dočkáš se. Je blbost honit někde duchy, když není ani termín MS.

vladuska29
autor
30. říj 2018

@soleilll no čtvrtka už to vydržím a pak se uvidi jestli mrcha dorazí nebo ne

balogis
30. říj 2018

@vladuska29 aha,tak vyčkat na ms no a případně opakovat test..To čekání je asi zlo vid?😕

vladuska29
autor
30. říj 2018

@balogis je to fakt hrozný. Kdybych neměla ty nevolnosti tak mi to ani tak nepřijde. Neřešila bych to ale ty nevolnosti mi dávají takovy dovni pocit a tu nedockavost

balogis
30. říj 2018

@vladuska29 ja sem neuvěřitelne nedočkavy člověk,Takže chápu😡

vladuska29
autor
30. říj 2018

@balogis ja taky. Teď sem šla že vyhodim ten test a když jsem se na něj podivala přijde mi že v oblasti kde má být druhá čárka je stín. Ale nevím jestli to není tim že ho tam vidět chci 😞😞

balogis
30. říj 2018

@vladuska29 pošli fotku,klidně pres zprávu,víc oči víc vidí,i když po limitu by se nemělo hodnotit,vím

vladuska29
autor
30. říj 2018

@balogis ok posílám děkuji

preiba
30. říj 2018

@vladuska29 vsugesce je někdy silnější než všecko okolo... Tělo si to mohlo vsugerovat včetně těch nevolnosti... Mně třeba test ukaž až po vynechání ms jak u prvního tak teď u druhého. Je to individuální

preiba
30. říj 2018

@vladuska29 po limitu se u hodně testu dokresli druhá čárka a test je neplatný. Máš to na testech i napsané Zbytečně se stresujes a ubližujes si. Zkus za pár dní...

vladuska29
autor
30. říj 2018

@preiba to ja vím proto si od toho nic neslibuju