icon

Prosím o radu.🙏

lenule411
Dnes ve 02:21

Dobrý večer holky, chtěla jsem se zeptat, ovulaci jsem měla od 9.4 12.4. Jsme to zkusili až byla ovulace stoprocentně. Sex nechráněný. Bazální teplota 37 celých 2. Po uvulaci. Myslíte že je naděje na otěhotnění. A moc děkuji za odpověď.😇🙂

lencaa11
Dnes ve 03:06

@lenule411 vždy je šance na TT akorát je spis otázka zda ovulace byla a počkat do datumu MS

simonastryhalova
Dnes ve 04:02

Máte tu už 4 stejnou diskuzi, chápu máte obavy, těšíte se - hrozně si to přejete. Počkejte do vynechání měsíčku, udělejte test, ten Vám to řekne jistě - zda jste nebo nejste těhotná. V jiné diskuzi zmiňujete nevolnosti, je na to brzy, můžete mít nějaké lehké náznaky, ale na to je opravdu moc brzy a dle mého to máte vsugerováno.
Držím palce, aby ty dvě čárky tam byly 🤍

drep
Dnes ve 04:31

Ano, ze sexu při ovulaci můžeš být těhotná. Ne, příznaky 10 dní po ovulaci nebudou těhotenské, dělá je hcg a progesteron, ty jsou teď ještě v normě, příznaky budou psychické. A prosperující těhotenství ti nezajistí ani x diskuzí na MK se spoustou ujištění, že sex při ovulaci může vést k otěhotnění.
Chápu těšení, chápu netrpělivost, ale těhotenství je fakt 9 měsíců čekání na něco (obvykle další kontrolu, pro mě je to čekání na 28. Týden) a strach, co se všechno může pokazit, to se tady upíšeš.