icon

Rozhozený cyklus nebo těhotenství?

hjaninka
16. črc 2015

Ahoj maminky 🙂 jsem tu poprve, tak snad nebudu resit hlouposti. Uz mam proctenych hromadu diskusi, tak bych se mohla konecne zucastnit 🙂 Neberu antik. kvuli migrenam, o prcka se nesnazime, ale ja samozrejme tajne doufam, ze to priteli ujede :D

Myslim ze mu nic neujelo, ale posledni 3 mesice si nevim rady. V kvetnu jsem dostala MS drv (normalne kolem 10dne v mesici) a pak na konci mesice znovu silneji. Udelala jsem pro jistotu po tom spineni test a negativni. V cervnu to bylo normalne kolem toho 10 a ted stale cekam a nic. Stahla jsem si aplikaci a vse poctive zapisuju, chci mit prehled a zjistit co se deje.

Zacala jsem i merit teplotu. Posledni tyden 36,80-37,1. Nemam zaznam celeho cyklu tak to asi nic nerekne. Jsem hrozne nadmuta, unavena, citim tlak v brise a nekdy je mi az na omdleni a trochu zle od zaludku, pobolivaji me zada. Pdobne stavy jsem ale mela i po tom spineni v kvetnu... Po sexu predevcirem se ukazala krev, ale od te doby nic, spis to vypada na oderku na cipku - kdyz na nej sahnu tak pali a je vysoko a protahly.

memollka
19. črc 2015

Ahoj. Mam podobny problem, posledni MS jsem dostala asi 15.den cyklu, doktor mi dal injekci na zastaveni. Ubezpecoval me, ze to priste dostanu normalne, coz je u me po 28 dnech, plus minus jeden. Ted uz je to ale 35 a kde nic tu nic. Test jsem si zatim nedelala, pricitam to te injekci, ale zacinam chytat nerva..

hjaninka
autor
20. črc 2015

No já držela poslední dobou dietu, tak to přičítám tomu :/ i když to nebylo nic drastického. MS už dorazila, ale místo 10. tak 18. :/ A ještě k tomu před tím to bylo 3 dny takové nijaké špinění jen na čípku... Takže z toho nejsem vůbec moudrá. Budu muset navšívit pana doktora :(

sarka2212
20. črc 2015

Dobrý den muzu poprosit o radu ? Předem děkuji. Pokusim se to napsat nějak srozumitelne:D v červnu jsem vysadila antikoncepci
Menstruaci jsem dostala 20 června od té doby neberu prášky ... Nechraneny sex byl 8-9 ale nevím jestli jsem měla ovu nějak sem to nepočítala protože nevím jestli mi bude pokračovat pravidelná menstruace ... Kdy si mám udělat test ? Dneska je to 30 den od poslední menstruace a furt nic tak nevím ...jinak miminko bych chtěla ...navíc mám víc tvrdá prsa než obvykle a občas mě pichne pod břichem ... Děkuji za jakou koliv řadu 🙂

sarka2212
20. črc 2015

Je to tím že jsem vysadila prášky ?

runyia
20. črc 2015

@sarka2212 Může to být jak rozhozeným cyklem,tak i těhotenstvím 🙂 Po 30ti dnech bych už klidně TT zkusila a uvidíš 🙂 V případě dvou čárek vyřešeno, v případě negativního testu bych dva tři dny počkala a testla znovu, třeba ovulace proběhla později 🙂 Ale pokud si před nedávnem vysadila antiko, je i velká pravděpodobnost rozházeného cyklu. Držím pěsti 🙂

memollka
21. črc 2015

@hjaninka já už jsem k dochtoru objednaná, zatím totiž stále nic. Myslí si, že to injekcí neni a chce mi udělat ultrazvuk. Dneska jsem to nevydržela a udělala si test a samozřejmě negativní, což mi přišlo skoro líto, ač mimčo zatim neplánujeme..

sarka2212
21. črc 2015

Dobře ráno ho udělám a uvidim bud a nebo 🙂 a muzu se zeptat mám dva různé testy jeden z nich je mamatest je spolehlivý ? Ctu o něm pro ale i proti 🙂

hjaninka
autor
22. črc 2015

Taky mam vzdycky negativni test a jsem z toho smutna, ac zatim neplanujeme. Koukam ze jsme vsechny stejny 😀 ja uvidim co dalsi mesic a pokud bude cyklus opet divne dlouhy, zajdu na gyn 🙂

sarka2212
24. črc 2015

Taky mám 6 den zpoždění a nic furt test negativní po jaké době mám jít na gyndu ?

hjaninka
autor
27. črc 2015

Holky je to trochu mimo tema, ale resila jste nektera rodicak na pritele? Fakt to v pohode jde? Nejak se to ke mne ted dostalo a cucim. ze neni potreba mit vlastne odpracovano kdyz ma chlap 🙂

A ted k tematu... prisuzuju to pocasi, ale je mi jak pri chcipce. Vsechny klouby boli :-/ to moje telo mi dava posledni dobou zabrat ☹ Zase samozrejme myslenky na to ze jsem v tom 😀