Rozhozený cyklus nebo těhotenství?
Ahoj maminky 🙂 jsem tu poprve, tak snad nebudu resit hlouposti. Uz mam proctenych hromadu diskusi, tak bych se mohla konecne zucastnit 🙂 Neberu antik. kvuli migrenam, o prcka se nesnazime, ale ja samozrejme tajne doufam, ze to priteli ujede :D
Myslim ze mu nic neujelo, ale posledni 3 mesice si nevim rady. V kvetnu jsem dostala MS drv (normalne kolem 10dne v mesici) a pak na konci mesice znovu silneji. Udelala jsem pro jistotu po tom spineni test a negativni. V cervnu to bylo normalne kolem toho 10 a ted stale cekam a nic. Stahla jsem si aplikaci a vse poctive zapisuju, chci mit prehled a zjistit co se deje.
Zacala jsem i merit teplotu. Posledni tyden 36,80-37,1. Nemam zaznam celeho cyklu tak to asi nic nerekne. Jsem hrozne nadmuta, unavena, citim tlak v brise a nekdy je mi az na omdleni a trochu zle od zaludku, pobolivaji me zada. Pdobne stavy jsem ale mela i po tom spineni v kvetnu... Po sexu predevcirem se ukazala krev, ale od te doby nic, spis to vypada na oderku na cipku - kdyz na nej sahnu tak pali a je vysoko a protahly.
No já držela poslední dobou dietu, tak to přičítám tomu :/ i když to nebylo nic drastického. MS už dorazila, ale místo 10. tak 18. :/ A ještě k tomu před tím to bylo 3 dny takové nijaké špinění jen na čípku... Takže z toho nejsem vůbec moudrá. Budu muset navšívit pana doktora :(
Dobrý den muzu poprosit o radu ? Předem děkuji. Pokusim se to napsat nějak srozumitelne:D v červnu jsem vysadila antikoncepci
Menstruaci jsem dostala 20 června od té doby neberu prášky ... Nechraneny sex byl 8-9 ale nevím jestli jsem měla ovu nějak sem to nepočítala protože nevím jestli mi bude pokračovat pravidelná menstruace ... Kdy si mám udělat test ? Dneska je to 30 den od poslední menstruace a furt nic tak nevím ...jinak miminko bych chtěla ...navíc mám víc tvrdá prsa než obvykle a občas mě pichne pod břichem ... Děkuji za jakou koliv řadu 🙂
Je to tím že jsem vysadila prášky ?
@sarka2212 Může to být jak rozhozeným cyklem,tak i těhotenstvím 🙂 Po 30ti dnech bych už klidně TT zkusila a uvidíš 🙂 V případě dvou čárek vyřešeno, v případě negativního testu bych dva tři dny počkala a testla znovu, třeba ovulace proběhla později 🙂 Ale pokud si před nedávnem vysadila antiko, je i velká pravděpodobnost rozházeného cyklu. Držím pěsti 🙂
Dobře ráno ho udělám a uvidim bud a nebo 🙂 a muzu se zeptat mám dva různé testy jeden z nich je mamatest je spolehlivý ? Ctu o něm pro ale i proti 🙂
Taky mam vzdycky negativni test a jsem z toho smutna, ac zatim neplanujeme. Koukam ze jsme vsechny stejny 😀 ja uvidim co dalsi mesic a pokud bude cyklus opet divne dlouhy, zajdu na gyn 🙂
Taky mám 6 den zpoždění a nic furt test negativní po jaké době mám jít na gyndu ?
Holky je to trochu mimo tema, ale resila jste nektera rodicak na pritele? Fakt to v pohode jde? Nejak se to ke mne ted dostalo a cucim. ze neni potreba mit vlastne odpracovano kdyz ma chlap 🙂
A ted k tematu... prisuzuju to pocasi, ale je mi jak pri chcipce. Vsechny klouby boli :-/ to moje telo mi dava posledni dobou zabrat ☹ Zase samozrejme myslenky na to ze jsem v tom 😀

Ahoj. Mam podobny problem, posledni MS jsem dostala asi 15.den cyklu, doktor mi dal injekci na zastaveni. Ubezpecoval me, ze to priste dostanu normalne, coz je u me po 28 dnech, plus minus jeden. Ted uz je to ale 35 a kde nic tu nic. Test jsem si zatim nedelala, pricitam to te injekci, ale zacinam chytat nerva..