icon

Rozpoznání těhotenství po Ovitrille. Máte zkušenosti?

leslii
17. črc 2023

Zdravím holky.
Jsem tu po nějaké době zase.
Chtěla bych se zeptat na váš názor..
7.7 pichnutý ovitrille, ovulace byla v neděli, tulení v sobotu..
Zkouším si dělat testiky,ať vím,za jak dlouho vyprchá..
Vrchní testik je 6 den po píchnutí,pak 7 a 8 den.Dnes jsem 11 den po aplikaci a zda se mi,ze neslábne, ba naopak se mi zdá o něco silnější.
Jsem z toho jelen,protože mi přijde brzy aby se ukázalo těhotenství. Má někdo zkušenosti? Děkuji❤️

Rozpoznání těhotenství po Ovitrille. Máte zkušenosti?
lencaa11
17. črc 2023

@leslii testovat dál kdyz bude sílit tak už to není injekce ta většinou 14 dní je v těle

leslii
autor
17. črc 2023

@lencaa11 děkuji..Právě mi vždy tak 9 den vymizela,tentokrát se drží zuby nehty🙈

laxesis
17. črc 2023

Zdá se silnější, protože ještě není ten test zaschnutý, jinak mi přijdou stejné. Zatím to pořád může být ovitrelle, mě pokaždé vyprchal trošku jindy, test bude opravdu důvěryhodný až okolo 14 dne =)

leslii
autor
17. črc 2023

@laxesis i po zaschnutí je silnější, ale naprosto to chápu. Nejsem ta,která by hned plašila😅...každopádně děkuji 🥰

laxesis
17. črc 2023

@leslii jako možný to je, já koukám akorát na fotku, to poznáš naživo určitě líp=) tak držím!

leslii
autor
17. črc 2023

@laxesis děkuji...,ono člověk už ve 42 letech tak nějak neplaší, beru to tak ze buď a nebo 🥰

klchudik
17. črc 2023

@leslii měla jsem to přesně jak ty a teď mi tu běhá dvouleťák 🙂🍀 držím pěsti!

leslii
autor
17. črc 2023

@klchudik děkuji,raději neplaším...,ale vážím si tvé podpory..uvidíme co bude zítra 😀🥰

klchudik
17. črc 2023

@leslii dej vědět! 🙂🍀

leslii
autor
17. črc 2023

@klchudik určitě 🥰

veronikav31
18. črc 2023

@leslii přijde mi o trošku silnější, ale je lepší dělat i v tomto případě testy obden, případně srovnání 8 a 10.den

leslii
autor
18. črc 2023

@veronikav31 děkuji za radu,dneska už to slábne 🙈🙊🙉

lencaa11
18. črc 2023

@leslii pokud slábne tak pomalu odchází injekce

leslii
autor
19. črc 2023

@lencaa11 a dnes mini pidi duch