icon

Různé intenzity čárek na těhotenských testech

krbas
25. dub 2016

Ahoj holky. Potrebuju vase zkusenosti a rady. Mam problem s citlivosti tt. Testy z Dr.Maxe mi porad nechteji poradne silit a sili hrozne pomalu. Udeala jsem si test s citlivosti 25 a hned na me vykoukla takovahle carka. Nejsem si jista, jestli je to v poradku nebo ne.. Co myslite? Prikladam fotku ve stejny den delaneho Dr.maxe a toho 25 tt. Diky!!

Různé intenzity čárek na těhotenských testechRůzné intenzity čárek na těhotenských testech
baysha
25. dub 2016

Pozitivní jsou oba.
Nic jiného než pozitivní/negativní tyhle testy neukazují - hladiny HCG se určují rozborem krve, ne silou načůrané čárky.

bielanevesta
25. dub 2016

@krbas hlavu hore. Podobnú neplechu mi urobil test Pepino. V jeden deň sa na ňom objavila sotva viditeľná čiarka a pritom na Drmaxe už bola diaľnica 😉

krbas
autor
25. dub 2016

Jsem dnes tak 16 DPO a i ten Dr.max hezky sili, jen jsem prekvapena tou rozdilnosti testu, tak jsem chtela vedet, jestli je na tom nekdo podobne 🙂

bielanevesta
25. dub 2016

Jj. Napr. aj Mamatest a tiež testy z Benu lekárne silneli každý trochu inak, než Drmax. Aspoň ja som to tak mala 😉

bielanevesta
25. dub 2016

Najlepšie je testovať len jednou značkou, aspoň potom nie si rozhodená rozdielnosťou čiarok 🙂

krbas
autor
25. dub 2016

@bielanevesta a ktery DPO zhruba jsi mela na testu dalnice?

bielanevesta
25. dub 2016

@krbas netuším, vzhľadom na to, že neviem, kedy bola ovu. 😀 Moje cykly boli ako na horskej dráhe, raz to prišlo 33 DC, potom 44 DC atď 😀 Ovu som proste neriešila. Prvý duch sa mi ale zjavil 34 DC(vôbec som to nečakala) a diaľnice boli ten 38 DC