icon

Ryska na těhotenském testu? Začala bolet prsa.

6. říj 2022

Ahoj holky, minulý měsíc 4 dny zpoždění, ovulaci netuším, protože jsem se po zamlklem těhotenství zjištěném v červenci prestala sledovat.
Měla jsem pravidelný cyklus 28 dní.
Teď tedy vůbec nevím, kdy to mám dostat. Nejspíš něco mezi 8.-10. říjnem, ale aplikace pise možnou periodu už teď 🤦‍♀️😁
No ale.. začala mě bolet prsa, atd.. tak jsem si tak jako řekla, že to risknu.
Ale výsledek je dle mého ryska, že?
Je to Sluníčko.

Ryska na těhotenském testu? Začala bolet prsa.Ryska na těhotenském testu? Začala bolet prsa.
barulina
6. říj 2022

Já vidim

autor
6. říj 2022

@barulina já také, ale nejsem si jistá 🤷‍♀️ nu což. Počkám do toho 8. a pak uvidim 😁

vladuskav34
6. říj 2022

Taky vidím zkus zítra nebo v Sobotu další držím palečky ✊🍀

autor
6. říj 2022

@vladuskav34 dekuji zlato, zkusím asi až v pondělí, at neprijde ms pak v pondeli.
Minuly měsíc jsem totiz pravděpodobně prodělala biochemko, test mi slábl až nakonec se ctyrdennim zpožděním přišla ms.

jasemin26
6. říj 2022

Já se moc omlouvám ale já nic nevidím 🥺

autor
6. říj 2022

@jasemin26 neomlouvej se😊 ta stránka dost kazí kvalitu fotek, já to mám na mobilu třeba bezva vidět a tady je to asi tak o 50% horší 😁

vladuskav34
6. říj 2022

Joo tohle znám až moc dobře. 5let snažení duchy na testu a když už z toho bylo těhu tak to skončilo zklamáním

leslieth
6. říj 2022

Pokud je to mamatest nebo test sluníčko, popř gsmama nebo jak se to jmenuje, tak bohužel poslední dobou dělají takové čárky pořád.

autor
6. říj 2022

@leslieth o tom také vím, vždy jsem testovala s maxem, ale teď mi přišel pod ruku tento, tak jsem zkusila.
Nechávám to do pondělí být, zkusím pak maxe kdyžtak 😊 děkuji

zlaticko22
6. říj 2022

vidím, tak držím palce, at zesílí 🍀

autor
6. říj 2022

@vladuskav34 my se snažíme od loňského března, takže taky docela dlouho. V lednu byl přítel na spermio, nasadili jsme vitaminy s tím, ze v kvetnu zajdeme do CARu, přijeli jsme tam pozdě, tak nas dali na jiný termín, ja ten den udělala těhotenský test a našla jsem dvě čárky. Bohužel v červenci jsme o miminko přišli. Tak uvidíme, kdy se zadari.
Vám se teda zadařilo už? Nebo ne?

autor
Autor odpověď smazal
vladuskav34
6. říj 2022

Nám se během těch 5let podařilo 4krat a pokaždé to skončilo špatně. Byl jsme i v Sanusu na 3 IUI a take nic. Až letos když jsme začali plánovat svatbu a řekli jsme si že po novém v roce půjdeme na umělé tak to přišlo samo. Dneska jsem 24+4tt

milujicimaminka89
6. říj 2022

Holky, je to ryska že? ... Jsem 28.DC, 11. dní po IUI (Inseminaci), tak už zkouším ...

autor
6. říj 2022

@milujicimaminka89 hmmm tezko říct, je to slunicko nebo mama?

milujicimaminka89
6. říj 2022

Mamatest.

autor
6. říj 2022

@milujicimaminka89 dělá teď rád duchy, zkuste maxe 😊

vladuskav34
6. říj 2022

@milujicimaminka89 a píchala jsi ovitril před IUI?

milujicimaminka89
6. říj 2022

@vladuskav34 Ano ano. Je to dnes 13. den po injekci.

vladuskav34
7. říj 2022

@milujicimaminka89 tak je možné že je to třeba ještě zbytek ovitrilu a nebo se zadařilo a je už dušík🥰 já po IUI testovala jak mi ovitril mizí z těla a měla jsem ho v těle ještě 13den po iui. Ale to nemusí být tvůj případ každá jsme jiná. Držím moc palečky aby to uz byl dušík a zadařilo se ❤️🍀

milujicimaminka89
7. říj 2022

@vladuskav34 Ani nevíš, jak moc bych si to přála...po 8.letech...😥😥😥

pepickovapavlinka
7. říj 2022

Ta druhá čárka není celá.Taky mi minulí měsíc tohle tenhle test ukázal a těhotenství to nebylo.Ostatní testy už byly negativní.

vladuskav34
7. říj 2022

@milujicimaminka89 to věřím. My se snažili 5let během té doby se nám 4krat povedlo a pokaždé bez úspěchu. Až teď po 5 letech se nám zadařilo. A to jsme byly 3krat na iui také.

milujicimaminka89
7. říj 2022

Dnešní oba dva. Zase jen ryska...Achjo.

autor
7. říj 2022

@milujicimaminka89 možná vyprchal ovitrelle už, tak třeba za dva, tři dny zkusit znovu😊

lencaa11
8. říj 2022

Negativní ...