Ryska na těhotenském testu? Začala bolet prsa.
Ahoj holky, minulý měsíc 4 dny zpoždění, ovulaci netuším, protože jsem se po zamlklem těhotenství zjištěném v červenci prestala sledovat.
Měla jsem pravidelný cyklus 28 dní.
Teď tedy vůbec nevím, kdy to mám dostat. Nejspíš něco mezi 8.-10. říjnem, ale aplikace pise možnou periodu už teď 🤦♀️😁
No ale.. začala mě bolet prsa, atd.. tak jsem si tak jako řekla, že to risknu.
Ale výsledek je dle mého ryska, že?
Je to Sluníčko.

@barulina já také, ale nejsem si jistá 🤷♀️ nu což. Počkám do toho 8. a pak uvidim 😁
Taky vidím zkus zítra nebo v Sobotu další držím palečky ✊🍀
@vladuskav34 dekuji zlato, zkusím asi až v pondělí, at neprijde ms pak v pondeli.
Minuly měsíc jsem totiz pravděpodobně prodělala biochemko, test mi slábl až nakonec se ctyrdennim zpožděním přišla ms.
Já se moc omlouvám ale já nic nevidím 🥺
@jasemin26 neomlouvej se😊 ta stránka dost kazí kvalitu fotek, já to mám na mobilu třeba bezva vidět a tady je to asi tak o 50% horší 😁
Joo tohle znám až moc dobře. 5let snažení duchy na testu a když už z toho bylo těhu tak to skončilo zklamáním
Pokud je to mamatest nebo test sluníčko, popř gsmama nebo jak se to jmenuje, tak bohužel poslední dobou dělají takové čárky pořád.
@leslieth o tom také vím, vždy jsem testovala s maxem, ale teď mi přišel pod ruku tento, tak jsem zkusila.
Nechávám to do pondělí být, zkusím pak maxe kdyžtak 😊 děkuji
vidím, tak držím palce, at zesílí 🍀
@vladuskav34 my se snažíme od loňského března, takže taky docela dlouho. V lednu byl přítel na spermio, nasadili jsme vitaminy s tím, ze v kvetnu zajdeme do CARu, přijeli jsme tam pozdě, tak nas dali na jiný termín, ja ten den udělala těhotenský test a našla jsem dvě čárky. Bohužel v červenci jsme o miminko přišli. Tak uvidíme, kdy se zadari.
Vám se teda zadařilo už? Nebo ne?
Nám se během těch 5let podařilo 4krat a pokaždé to skončilo špatně. Byl jsme i v Sanusu na 3 IUI a take nic. Až letos když jsme začali plánovat svatbu a řekli jsme si že po novém v roce půjdeme na umělé tak to přišlo samo. Dneska jsem 24+4tt
@milujicimaminka89 hmmm tezko říct, je to slunicko nebo mama?
Mamatest.
@milujicimaminka89 dělá teď rád duchy, zkuste maxe 😊
@milujicimaminka89 a píchala jsi ovitril před IUI?
@vladuskav34 Ano ano. Je to dnes 13. den po injekci.
@milujicimaminka89 tak je možné že je to třeba ještě zbytek ovitrilu a nebo se zadařilo a je už dušík🥰 já po IUI testovala jak mi ovitril mizí z těla a měla jsem ho v těle ještě 13den po iui. Ale to nemusí být tvůj případ každá jsme jiná. Držím moc palečky aby to uz byl dušík a zadařilo se ❤️🍀
@vladuskav34 Ani nevíš, jak moc bych si to přála...po 8.letech...😥😥😥
Ta druhá čárka není celá.Taky mi minulí měsíc tohle tenhle test ukázal a těhotenství to nebylo.Ostatní testy už byly negativní.
@milujicimaminka89 to věřím. My se snažili 5let během té doby se nám 4krat povedlo a pokaždé bez úspěchu. Až teď po 5 letech se nám zadařilo. A to jsme byly 3krat na iui také.
@milujicimaminka89 možná vyprchal ovitrelle už, tak třeba za dva, tři dny zkusit znovu😊
Negativní ...

Já vidim