Síla testu: Jak poznat pozitivní výsledek?
Ahoj chci se zeptat jestli test v pořádku sílí? Zkoušela jsem každý den asi 5 dní před ms, už dlouho mám pocit že je něco jinak ale nevím jestli si to jen nenamlouvám..zítra bych měla dostat ms ale pro jistotu jsem si koupila jinou značku.
@pepickovapavlinka krásné 🙏..já měla dnes pozitivní (ducha) jinou značku testu a nedostala jsem to tak snad to bude dobré 🙏🙏🙏
chci se jen zeptat, pokud jsem měla dnes takovou zvláštní čárku na testu, tak ukáže mi ji i zítra? Vím že asi nebude silnější jen mě zajímá, jestli test ukáže čárku i zítra.
@jana_001 to nikdo neví.Pokud jste těhotná ukáže se čárka i další dny.Pokud nejste neukáže se
@pepickovapavlinka v pořádku, děkuji. Test vypadal takto dnes, proto si nejsem jistá
@pepickovapavlinka Proč myslíš? Test jsem dělala i dnes a čárka byla ještě slabší, už téměř neviditelná.
@pepickovapavlinka
hlavne je blbost testovat nejaky progres v testu,ktery ti akorat rekne jestli ano nebo ne.Jedine co vidis je,ze ma nektery z nich vice a mene barviva.
@jana_001 tak protože pokud jsi těhotná čárka má sílit.Ty máš negativní testy.
@zelenaesmolda tak tím že test sílí ale poznáš jestli aspoň HCG roste.Samozřejmě to neřekne nic o tom zda je to prosperující
@pepickovapavlinka
Ne.tehotenske testy jsou na principu ano x ne.Kazda sarze muze mit trosku jine mnozstvi barviva,proto jinak silne carky.
@zelenaesmolda ale zakladatelka má čárky hodně slabé na to aby to něco vypovídalo.A ono až o tokik se ty šarže zase neliší
Já dnes měla test negativní ale ms zatím nikde 🤣tak uvidíme pokud do středy nedostanu Zajdu na gyndu.
@miaol no čárka pěkná ale tyto testy občas dělají falešné čárky.Zkusila bych test z ranní moči ten bude nejpřesnější
@pepickovapavlinka já měla třeba odpolední testy silnější. Tohle je na ferovku pozitivní test.
@pepickovapavlinka dostala jsem silný menses ale trval jen jeden a půl dne. Včera večer skončil úplně. Test dnes ráno negativní a avšak ukázaly se mi jen rysky na kraji testu
@miaol ale na gyndě ještě nemusí být nic vidět.Snad jen odběr krve na HCG by mohl něco říct.Budu držet palec 🍀🍀

@miaol podle mě sílí, na tom spodním to už vypadá nadějně 🍀