Silné krvácení a pobolívání před menstruací
Chtěla bych se zeptat. Jsem rok a měsíc a dva dny po porodu když se mi menstruace vrátila do normálu mně zaskočilo, že krvacim před ní. Chceme druhé holčičku, jím kyselinu listovou a cejtim příznaky těhotenství, měla bych to poznat trochu po jednom, ale jistější je nedostavená menstruace 14 dní . Uvidíme jestli to do zítřka u stane a kdyby jo myslíte, že jo možnost, že jsem o pět těhotná ? A jestli jo asi je průser to předčasné krvácení. A nebo prostě zase nic a zkoušet dál bříško pobolívá :(. A do toho malý je nemocný a má afty.
Dole jsem uvedla úryvek textu a chci se ještě zeptat zda to může být něco z toho článku? I když přijde mi nesmysl jít hned k lékaři a plašit.
Menstruace v těhotenství je stav neslučitelný s těhotenstvím. V těhotentví však může docházek ke krvácení, které si může žena s menstruačním krvácením splést. Jedná se především o krvácení při implantaci, které se vyskytuje v době očekávané menstruace a může tak odvrátit pozornost od počínajícího těhotenství. Dalšími častými přičinami krvácení v těhotenství může být mimoděložní těhotenství, zánět, poranění nebo krvácení po pohlavním styku.
tvůj příspěvek je dost zmatený. Inplantační krvácení je jednorázová věc a není to,že by z tebe hrnula krev ,ale zašpinění na slipovku. Za jak dlouho ti má přijít ms?
Zítra a to už od včerejška silnější krvacim ne že bych vyměnila 5 vložek. Normálně, ale není to běžný krvácení s malými kousky to je
@veverkamaminka tak máš prostě nepravidelnej cyklus ještě , těhotná s největší pravděpodobností nebudeš
Nejspíš jo jelikož přišla o dva dny dřív v úterý a měla přijít ve čtvrtek v čera a teď skončila a každý měsíc je 7 dní takže jedno vajíčko prasklo a druhý se drží takže si udělám test až nebude ani hnědá kapka krve.
Dnes ráno skončila nebo spíš ustane protože teď zase trochu krvacim ze žáků. O všem tři dny bolesti při menstruaci nemívám obávám se i zamlklýho potratu, to žena po tratí a ani o tom neví . Teď jsem zas cítila nevolnosti Já se moc nezkoumám ,ale příznaků jsem si všimla. Možná se to těhotenství zase nepodařilo a třeba se podaří příště a v září nedorazí menstruacenebo se to ppodařilo a mám celý těhotenství takzvanou falešnou menstruaci jak jsem četla v článcích. Nikdo stim má z vás určitě zkušenosti.
Pardon nevlastní syn je na počítači a Já píšu z mobilu a žáků má být ze zadku

Ještě se chci zeptat jestli to není nepravidelnou menstruací po porodu? Ale předposlední byla už spátky v pravidelnosti jako před prvním těhotenstvím. A poslední taky přišla jak by měla Nopokud zítra přestane bude to zvláštní signál mimoděložního těhotenství možná?