Slabá čárka na těhotenském testu a špinění
Ahoj holky, prosím o radu.
Pred dvěmi mesici jsem vysadila antikoncepci a začala jist kys.listovou. První ms se mi o 4dny zpozdili. Další Ms jsem mela dostat 29.6 a nic. Uz od minule soboty si delam průběžné test klasický papírky a mam tam druhou čárku slabou. Mela sem pocit ze ze lehce zesiluje i prsa me boli a to zpoždění me v tom utvrdilo. Dnes jsem ale začala spinit, co zase odppvida 4denimu zpoždění ale rikam si proc by se tam objevila ta čárka? ;( na gyndu jsem kvůli svatkum objednana az na čtvrtek ale jsem z toho spatna. Vim ze se muže stat ze i pri tehu...ale bojim se ze mam fakt Opet smulu. Mate někdo podobnou zkušenost? .. Děkuji za cokoli.
Ach jo ja vim;(... jen to čekání je hrozny
@konule takže máš 3 dny zpoždění? Sílí ti ta čárka ? Přijde mě dost slabá,ale mamatest má málo barvila,zkus koupit maxa. Jinak já začala špinit po týdnu,čárku jsem měla férovou,ale nedopadlo to.Bylo to mimo bohužel . zeď mám před druhou ms a na testu duch tak nevím co z toho bude. nečekala jsem to .naposled jsme to zkoušeli rok a půl a ,že by to najednou bylo hned? Mno , uvidíme... Duphaston nebo utrogestan doma nemáš náhodou?
Nemám ani nevím co to je:(..
A kdy si mužů udělat znovu test abych zjistila co a jak? Zítra?
špinila jsem takto asi ve 4 z 8 těhu,z toho se nic usoudit nedá,může to znamenat oboje,buď že se těhotenství neudrželo nebo se vajíčko uhnizďuje a asi bych tipla spíš to uhnizdování,nezoufej a počkej a navíc 2 měsíce nic není🙂
Dnes sem si delala test rano..Děkuji vam moc. Zítra napíšu;)
Ahoj holky, tak slabý proužek tam porad mam. Po jak dlouhé době by se ten hormon vyplavil z těla, kdyby vajíčko odešlo?
Je to stejne zase to na te fotce je vidět jak předtím-nic moc. ..no asi nezbude nic jiného než vyčkat. ..
Ja jsem mela na TT silnou druhou carku asi az po 14 dnech a prvni test po tydnu vysel negativni. Pote jsem zacala krvacet a doktor nasel hematom. Kazdopadne mam ted 6 mesicniho kluka, tak se pokus byt aspon trochu v klidu a vyckej na doktora. Drzim pakce, at to dobre dopadne 🙂
Děkuji, bohužel asi se to nepovedlo jelikož jsem krvacela fakt silne a byly to dost Velké kusy. Takze pochybuji ze by byla šance ze by se to udrželo:(. Tak třeba priste:( každopádně dekuji za všechny příspěvky.

@konule uvidíš jak to bude pokračovat, může být vše ok a nebo to může znamenat ,že se vajíčko neudrželo a odejde s opožděnou ms