Slabá čárka na testu: Může to znamenat těhotenství?
Dobrý den chtěla bych se zeptat s přítelem se snažíme přes rok a pořád se nevede. Menstruaci mám většinou přesnou jen třeba 1-2dny zpoždění,ale minulý měsíc jsem to měla dostat 23.6. ale nic a 24.6.jsem jen začla slabe špinit a jen do druhýho dne pak nic. Dvorce na bradavkách se mi zvětšili a stmavli,týden po špinění jsem měla ranní nevolnosti (zvracení) od té doby nemůžu kávu. břicho mám nafouklé a bolí mě kříže. Test jsem si dělala v pondělí 8.8. a byla tam druhá ale hodně slabá čárka. Máte některá stejnou zkušenost?

@bertik20 to je divné no .proto se ptám nevím zda to má vliv ale trpím hodně cystama a srustama ...
@romana1997 v dalším příspěvku píšeš o menstruaci v červenci, tak kdy teda byla?
@jancazao omlouvám se naposled byla v červenci (jestli to byla menstruace,spíše špinění)
@romana1997 pokud trpíš cystama, tak to bych asi pro jistotu volala doktorce.. řekla bych, že se mohlo jednat o biochemické, ale to by ta ms byla asi silnější než jen špinění... na druhou stranu by čárka už měla být silnější, pokud by to bylo špinění i přes těhotenství... asi bych fakt raději zavolala, at tě prohlédne, jestli se nejedná o cystu nebo mimoděložní třeba... držím palce🍀
Už jsem se smířila stím že asi s toho nic nebude,jen mi je divné že takovou dobu mám bazální teplotu vysokou dnes ráno 38..

To je zvláštní, já měla poslední Ms taky 23.6 a testy v den Ms a později pozitivní. Dnes utz a máme ❤️