icon

Slabá čárka před menstruací. Je ještě brzo?

24. črc 2025

Zdravím, je někdo kdo měl duch nebo slabou čárku před MS a nakonec bylo potvrzené těhotenství? 🙂
Nebo je ještě brzo mít duch 3 dny pred MS?
Nechce se mě tomu moc věřit...

pajusz
24. črc 2025

@anonym_autor ano měla ale žádný loveni duchů to nebylo i manžel viděl čárku Cca 5 dni před plánovanou ms. A je z toho dcerka.

andelina2004
24. črc 2025

@anonym_autor ano, mela jsem ducha 3 dny pred menstruaci a ted jsem ve třetím měsíci 🙂

anonym_28a1df
24. črc 2025

@anonym_autor záleží zda je to 👻 nebo ryska chtělo by to foto 3 dny před Ms může bejt čárka už i na testu slabá

autor
24. črc 2025

Tak zkusím zítra ráno a hodím sem fotku 🙂

autor
25. črc 2025

Na 2 dny pred MS mě to přijde hodně hodně slabé jen to jen stinek,ktery ani na mobilu není vidět 😀 Je to test pepino ..
Navíc minulý měsíc mě přišli měsíčky dřív o 3 dny tak nevím co tento měsíc mám očekávat 😀

autor
25. črc 2025

Můj dnešní duch na testu 👀

andelina2004
25. črc 2025
@anonym_autor

Můj dnešní duch na testu 👀

@anonym_autor duch tam je no ☺️ kup si mama test, ty jsou lepsi. Ale s největší pravděpodobností budeš těhotná ☺️

andelina2004
25. črc 2025
@andelina2004

@anonym_autor duch tam je no ☺️ kup si mama test, ty jsou lepsi. Ale s největší pravděpodobností budeš těhotná ☺️

@andelina2004 tohle byli moji duši ve stejný den (dva dny pred ms). Ted jsem 13tt

autor
25. črc 2025
@andelina2004

@andelina2004 tohle byli moji duši ve stejný den (dva dny pred ms). Ted jsem 13tt

@andelina2004 tobě jdou krásně vidět ani nemusím hledat 🙂 u mě to.prijde hodně slabé

andelina2004
25. črc 2025
@anonym_autor

@andelina2004 tobě jdou krásně vidět ani nemusím hledat 🙂 u mě to.prijde hodně slabé

@anonym_autor nevim, jakou máš značku, ale to že to mas slabší a ještě k tomu pred ms je normlani. Ale v dmku, nebo Rossmann maj mama testy, maji vice barviva a jsou citlivé. Jestli uz mas na druhem testu ducha, neco se tam chruje 😀otázkou je zda se to udrží atd. Ale, řekla bych, že pokud mas uz ducha před ms, je to na dobré cestě, pokud je teda pro tebe dobrá 🤷‍♀️😅

autor
25. črc 2025
@andelina2004

@anonym_autor nevim, jakou máš značku, ale to že to mas slabší a ještě k tomu pred ms je normlani. Ale v dmku, nebo Rossmann maj mama testy, maji vice barviva a jsou citlivé. Jestli uz mas na druhem testu ducha, neco se tam chruje 😀otázkou je zda se to udrží atd. Ale, řekla bych, že pokud mas uz ducha před ms, je to na dobré cestě, pokud je teda pro tebe dobrá 🤷‍♀️😅

@andelina2004 dělala jsem pepino test. Mám ještě jeden tak uvidím zítra🙂

andelina2004
25. črc 2025
@anonym_autor

@andelina2004 dělala jsem pepino test. Mám ještě jeden tak uvidím zítra🙂

@anonym_autor uvidíš, ale tak rychle to sílit nebude, je lepší to dělat ob den a úplně nejlepší je dělat až po vynechání ☺️ ale v tuhle chvíli neřeš jestli je to slabé, nebo ne. Důležité bude jestli to sílí a hcg ti stoupá☺️

autor
26. črc 2025
@andelina2004

@anonym_autor uvidíš, ale tak rychle to sílit nebude, je lepší to dělat ob den a úplně nejlepší je dělat až po vynechání ☺️ ale v tuhle chvíli neřeš jestli je to slabé, nebo ne. Důležité bude jestli to sílí a hcg ti stoupá☺️

@andelina2004 zkusila jsem teď mamatest a taky sotva viditelný duch 🤷‍♀️

dididodo
27. črc 2025
@anonym_autor

@andelina2004 zkusila jsem teď mamatest a taky sotva viditelný duch 🤷‍♀️

@anonym_autor uvidíš za dva dny jestli zesílila 🍀

andrejs002
Autor odpověď smazal