Slabé krvácení a bolesti prsou. Jsem těhotná?
Ahoj holky, dnes jsem si delala tt a vidim tam ducha. Jenze uz asi 4 dny mam takovou hodne slabe krvaceni, nevim jestli to je uplne MS, ale jen spineni to taky neni. Podle meho cyklu bych mela mit termin ms az za 2 dny. Udelala jsem si test protoze me boli uz asi 7 dni v kuse prsa a to jsem nikdy nemela. Prikladam fotku tt. Dekuji za rady 🙂

@lencaa11 děkuji moc. Nekde jsem cetla, ze zeny mohou mit MS i v zacatku tehotenstvi. Zkusim udelat test za dalsi 2 dny treba 🙂
Achjo, ale tohle není pozitivní TT. Světlá čárka nebo ryska=duch není poz.test. Možná byste si měla přečíst návod, za poz.test se považuje viditelná čárka=světlá, tmavá, tmavší čárka apod. ale musí mít aspoň stejnou barvu 🙈 (podobně jako u ovulačních testů-navíc tam přece duchy nehledáme, jinak je to negativní test)
A 4 dny slabé krvácení? nebo tedy špinění? Bolest prsou je celkem normální věc během cyklu. Vypadá to, že MS se dostaví, jen se pomalu rozjíždí. Jak dopadl dnešní TT?
@podebradka2 za mě je to pěkná slabá čárka měla jsem jí taky a pak test sílil tak držíme pěsti a dej vědět jak si dopadla ❤️
Tak já měla na začátku těhotenství vždycky ještě o dva odstíny světlejší a děti jsou na světě.😊 A to jsem si četla i ten návod.🙂

@podebradka2 čárka tam je pěkná teď záleží jak to dopadne stim krvácením může to přejít v Ms uvidíte za par dní mohlo to bejt i biochemické držím palce ☘️☘️