Slabé krvácení a negativní test
Ahoj holky, prosim vás mam takový dotaz. Snažíme se o mimi, a tento měsíc se MS dostavila v den očekávání, ale úplně slabě. Spíše jde o takové špineni, dnes je to již 3.den a tak jsem si včera dělala těhu test a byl negativní no a dnes mi to nedalo a delala jsem si další 3 od jiné značky s citlivostí 10, a taky všechny negativní, žádný duch ani žádné těh.příznaky, bolest břicha je stejný jako při jakékoli jiné MS, nevíte čím to může být?

Holky prosím o radu.My se snažíme skoro pět let a nic, takže už jsem to hodila za hlavu a smířila se s tím, ze už tehotna nebudu.Ale tenhle měsíc je to divné, jeden den me bolely klouby, pak to přestalo, týden před MS bolesti břicha a jeden den hrozny křeče v břiše, ale trvali tak pět min.Prsa se mi nalily, ale za dva dny přestaly bolet, jindy me bolí az do příchodu MS. Ještě se mi udělaly dva opary, divné, a týden po sexu jsem mela dva dny jen růžovou kapku na intymce, ze by zahnizdovani???Nevím už jsem z toho mimo.MS mám dostat ve středu, břicho me bolí porad, myslíte ze mám šanci? Děkuji za odpovědi 🙂
Ahojky 3.2. jsem měla dostat menstruaci a nedošla začala jsem semtam špinit 4 dny a potom semtam slabě krvaceni a potom nic těhu test negativni.
Otoky, tretry mee. Re R A tě Dobrý s i tkví ji

No myslim ze to muze byt tim..ze tehu nejsi. Pokud mas menzes i kdyz slabsi..a tehu testy negativni..tak to neres. Pokud se ti nebude neco zdat..tak si udelej testy pozdeji. Treba se jeste ukaze. I kdyz chces slyset nejakou nadejnou odpoved..tak tu bohuzel neznam. Nikdo do tebe nevidi. Chce to cas