Slabě pozitivní těhu testy a pak krátká menstruce
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti se slabe pozitivnimi testy nejdriv pidi duch, pak uz viditelna carka, ale slaboucka) a pak naslednou menstruaci, ktera ale trvala jen dva a dny? Vubec tomu nerozumim, nikdy jsem nemela tak kratky menzes... hodila jsem pripadne tehotenstvi za hlavu, protoze jsem to dostala, ale ted jsem zmatena jak lesni vcela. A testy dosly 😢
Diky.
@leymea No, koupim a jsem celkem zvedava. Fakt nechapu. Ze slo o biochemicke tehu, o tom jsem presvedcena, protoze jsem testovala na viceto znackach. Ale ze by se embryo dal vyvijelo i pres MS? A proto je tak kratka a uplne divna?
@beetlejuice1666 nemusi to byt MS, ale muze to byt uhnizdovani a to si hodne zenskych plete s MS. Proste nektere v dobe MS zaspini napr. dva dny 🙂 no jsem zvedava 🙂
no jenže těhotenský hormon je vylučován až po uhnízdění, takže je vyloučené aby byly pozitivní testy a až pak nastalo uhnízdění
@leymea nene to začne vylučovat tak den,dva po uhnízdění 🙂 tohle mám nastudováno, protože jsem taky dost lovila duchy, tak abych věděla kdy to má vůbec cenu :D no u mě to bylo, tak, že jsem to ten měsíc ani nečekala, takže to zakrvácení jsem nějak nebrala na zřetel, protože jsem ho měla často mimo cyklus, to že to bylo zahnízdění mi došlo zpětně :D
V tom pripade se omlouvam za spatnou informaci, ale to slabe krvaceni neni nic neobvykleho 🙂
Ahojky holky,mam dotz ktery nesouvisi z danym tematem...je moznost se o nej podelit?A ziskat nejake informace?
Dekuju.
Uz 5 dny prechazim menses,s bolesti bricha,unavou,obcas je mi zle.Byla jsem u doktora a rikal ze ani sliznice neni sestoupla k menses,e se to nijak nepripravuje.Vas nazor muzu byt tehotna?
@natysnovec jakože máš zpoždění? no můžeš mít jen prodloužený cyklus, to se občas stane, udělej si test a budeš vědět hned, jestli meškáš 5 dní tak můžeš i teď odpoledne a mělo by jít něco vidět
Jo zpozdeni ale vcera doktoe rekl ze neni ani videt ze by se ta menstruace nejak pripravovala...furt je sliznice nahore..
za pokus nic nedáš 🙂 kdy jsi měla ovulaci to asi nevíš vid? ono je dost možný, že jen byla později, tudíž i MS přijde později, těch možností je více těžko takto odhadovat :(
@natysnovec vysoka sliznice muze znacit MS, ale i tehotenstvi. Tady je potreba zkusit tehotensky test 🙂
Tan nizka?Proste doktor rikal ze to vubec nevxpada ze by to melo prijit leymea jsem s toho zmatena...
Asi pred 3 dny sem si delala tes a negativ.
@natysnovec přesně jak píše @leymea, jinak jestli ovu byla 12-17.5 tak na TT musí už být dálnice
Asi takhle delala jsem dva na prvim mi prisel slaby duch a na druhym nic.Tak netusim.

Klidne muzes 🙂 zitra koupit test a testnout 🙂 drzim palce 🙂