Slabé těhotenské testy po vynechání menstruace. Zkušenosti ostatních?
Ahoj holky,
dělala jsem si test 4 dny před MS, byly negativní. Ale měla jsem takový pocit, že prostě jsem.
MS měla přijít v neděli 3.9., doteď nepřišla. Testovala jsem včera a dnes a výsledek dle foto. Je možné, že 2. a 3. den po vynechání jsou pořád takto slabé čárky? Máte zkušenost?

Je důležité, kdy byla ovulace, mohla se posunout, tak i testy se můžou vybarvovat později. Je to buď a nebo. Držím pěsti 😉
Já mám z takových čárek dvě deti. Nekontrolovala jsem si ale nikdy ovulaci, takže proběhla někdy ke konci cyklu nejspíš.
Pokud carka nezesili, bohuzel biochemko
@katieku jak píší holky, udělala bych test v pátek a neděli a uvidíš, zda bude sílit. Pokud ne, půjde o biochemko. Záleží na tom, kdy byla ovulace, mohla být později 😉
Ahoj,
Já vidím krásné duchy!!🙂
. Hlavně se nesrovnávejte s ostatními, co těli, to jiné těhotenství. Hodně štěstí 🙂
Já mám pravidelně posunutou ovulaci min o týden, testy jsem měla pozitivní až týden po vynechání menstruace. Určitě bych se nestresovala a testovala dal ob den, zda čárka sílí. Držím palečky 🤗
@katieku gratuluji ❤️❤️❤️

Zkuste zase v pátek, ale to by čárka opravdu už musela být výraznější. Jinak půjde spíš o biochemické těhotenství a menses pravděpodobně dostanete s týdenním až 2týdenním zpožděním...