icon

Slabí duchové, poté špinění. Mohu být přesto těhotná?

negrita
8. čer 2016

Holky jsem 7dní před Ms a začala jsem špinit tmavěhnědou krví spojenou trochu s bolestmi jako u Ms.Před špiněním duchové na testu 10.Myslíte si,že je šance být těhotná.Sex jsme měli 21.5 a25.5 ovulace podle testů byla asi 25,26.Menstruace měla bý 13.6.Děkuji za radu.

andreaandrejka
8. čer 2016

Testuj až po MS. Dřív to nemá smysl. Jinak jestli byla ovulace 26 nebo 26, tak už by to mohlo být zahnízděný, ale stejně.

boodie
9. čer 2016

..=) dělej testy a pokud si hodně nejsi jistá, tak si zajdi za 14 dní na gyndu.

ivatko0406
9. čer 2016

Mela jsem to takhle dvakrat - uz je to ale par let zpet. A dvakrat biochemicke tehotenstvi. Kdybych nebyla nedockava a netestovala, byla bych to povazovala jen za silnejsi a dva tydny zdrzenou ms. Takhle jsem hned mazala k dr. a ono biochem. Hodne zdaru preji!

lenusaak
9. čer 2016

ja moc nerozumím těm počtům. 7 dní před menstruaci je špinení a před špiněním- čili 7 a víc dní před ms už duchové? To se objevily dušící hodně brzo celkem 🙂 Jinak dle příznaku by se mohlo jednat o nidační krvácení- čili krváceni při zahnizdování embryjka. Hcg tělo začne produkovat až je embryjko zahnizděné, takže teoreticky to krvácení mohlo znamenat konec zahnizdění ( nidace trvá cca 3dny) a nějaké hdnoty hcg v těle už mohly být - to by vysvětlovalo slabě pozitivní test. Špinění a krvácení je časté na začatku- prokrvuje se děloha, muže prasknout nejaká cevečka 🙂 Takže ano šance je , že jsi těhotná 🙂))) Řekla bych ti testuj až ode den očekávane menstruace, ale jelikož si začla takhle brzo, bude težky přestat testovat. Takže testuj denně/ obden ... uvidíš zda čárka sílí 🙂