Slabí duchové, poté špinění. Mohu být přesto těhotná?
Holky jsem 7dní před Ms a začala jsem špinit tmavěhnědou krví spojenou trochu s bolestmi jako u Ms.Před špiněním duchové na testu 10.Myslíte si,že je šance být těhotná.Sex jsme měli 21.5 a25.5 ovulace podle testů byla asi 25,26.Menstruace měla bý 13.6.Děkuji za radu.
..=) dělej testy a pokud si hodně nejsi jistá, tak si zajdi za 14 dní na gyndu.
Mela jsem to takhle dvakrat - uz je to ale par let zpet. A dvakrat biochemicke tehotenstvi. Kdybych nebyla nedockava a netestovala, byla bych to povazovala jen za silnejsi a dva tydny zdrzenou ms. Takhle jsem hned mazala k dr. a ono biochem. Hodne zdaru preji!
ja moc nerozumím těm počtům. 7 dní před menstruaci je špinení a před špiněním- čili 7 a víc dní před ms už duchové? To se objevily dušící hodně brzo celkem 🙂 Jinak dle příznaku by se mohlo jednat o nidační krvácení- čili krváceni při zahnizdování embryjka. Hcg tělo začne produkovat až je embryjko zahnizděné, takže teoreticky to krvácení mohlo znamenat konec zahnizdění ( nidace trvá cca 3dny) a nějaké hdnoty hcg v těle už mohly být - to by vysvětlovalo slabě pozitivní test. Špinění a krvácení je časté na začatku- prokrvuje se děloha, muže prasknout nejaká cevečka 🙂 Takže ano šance je , že jsi těhotná 🙂))) Řekla bych ti testuj až ode den očekávane menstruace, ale jelikož si začla takhle brzo, bude težky přestat testovat. Takže testuj denně/ obden ... uvidíš zda čárka sílí 🙂

Testuj až po MS. Dřív to nemá smysl. Jinak jestli byla ovulace 26 nebo 26, tak už by to mohlo být zahnízděný, ale stejně.