Špinění a negativní test: Mohu být těhotná?
Dobré ráno, maminky.
Jsem zmatená a nevím co mám dělat. Naposledy jsem měla MŠ 25.3. ovulaci jsem měla 5. - 6. 3. ovulaci ( mezitím byl nechr. styk). 19.4. jsem měla špinění a pak nic ( celou dobu nic a 9 dní čekám na ms) test těhot. negativní ( naposled test udělán včera). Bolí mi občas podbřišek v pravém boku, když se brudce zvedni ( nic strašného, jen občas). Včera jsem měla tlak podbřišku ( uprostřed) a ms nepřišla. Měly jste některá, že test neukázal nic a pak jste byly těhotné?
Značka test Mamatest
minulý týden jsem se objednala k Dr. Nejbližší termín má 15.5.
@princezna19 nene, prostě když jsem těhotná byla, tak se to ukázalo hned a je jedno v jakou chvíli jsem test dělala 👀
Posledni ms rikas 25.3. Dalsi mela přijít 19.4.?? Predchozi cyklus by ti vychazela lutealni faze 20 dnu. To by si mela ovulaci s koncem ms, cyklus tak 25-26 dnu.
Tedy jak dlouhy mas cyklus,posledni ms, předpokládaná ovulace? Mimochodem, ovulace z brezna je uz bezpredmetna. Mela si po ni uz i ms. Jde uz o tu, co jsi mela po ms 25.3.
@klpoiu cyklus mám 25 - 35 dni. Vždycky když začnu spinit tak rozjede ms.. ale teď nic
@princezna19 A ovulace v dubnu?? Luteální faze je neměnná, tedy pokud vis ovulaci , odhadnes uz kdy mela prijit,ma prijit ms.
@klpoiu 19.4 jsem měla špinění a za tu dobu nic a test včerejší negativní
@princezna19 takze ovulaci v dubnu nevis?
@klpoiu ano, v dubnu mezi 5- 6 dubna. Výše je napsáno.
@princezna19 to je zvláštní 🤔 co tam může být tedanza "problém"? Test by to určitě vyhodnotil hned
@princezna19 Bohužel si napsala brezen, proto se v tom clovek ztrácí. 😉 Tedy ano, test by byl uz pozitivní. Mohlo jit o anovulacni cyklus. Ovulace proběhla,ale bez uvolněného vajicka,pak i menstruace nemusi prijit.
@klpoiu mě by i nenapadlo anovulace. Mohlo to špinění být ms jen chvíli a pak nic. Uvidím v květnu jestli přijde ms. Děkuji za rada
@princezna19 bazální teplota nebo jsi měřila normální teplotu těla?
@themuffin bazalni teplotu
@princezna19 zkus měřit dál ve stejnou dobu a pokud se bude držet 2-3 dny stále nahoře, tak zkus znovu test, nebo odběr krve na hcg 🙂

Měřila jsem dneska teplotu a je 37.2