Tak jsem nebo nejsem těhotná?
Tak ted z toho nevim nic prouzek je sice viditelny ale malo... Tak nevjm jestli se nam radovat ci nedo ne... pls poradte ...

Mas tam krásnou čárku 🙂 je to stopro pozitivní 😉 tohle žádný duch urcite neni. Gratuluju
👍
Zlato, to si pis, ze jsi 🙂 hezkeho Valentyna 🙂
Malo viditelny? Prdlajs. Krasna carka zretelne viditelna i na mobilu ;) Gratuluju
Tak to sem moc rada😉😉😉 dekuju
..☺☺☺
Dobré ráno 😊
Prosím holky potřebuji radu. Mám zpoždění 5 dní. Kdy je ta doba si udělat test...? Nechci si dělat plané naděje, a tak se ptám Vás zkušených.
Strašně mě bolí celé prsa, dokonce když si obleču podprsenku, mám pocit jako bych tam pro ně snad neměla místo. Když si ji sundám , jeto ještě větší nesnesitelná bolest. Chuť na jídlo, tak v rámci možností, ale spíš poslední dobou sahám po slaných věcech.
Moc děkuji za odpovědi , příjemný pekny den.
čárka bude sílit každé 2-3 dny. Hlavní je aby sílila, což vypadá, že se tak děje. Úplně plná bude až cca za týden nebo týden a půl, takže se nestresuj 🙂
@leniiid kdyz se podivas i do navodu na test tak nikde nic o sile carky neni 🙂 nevysiluj 🙂 pozitivni je, tak at to vse dobre dopadne. To dopredu nikdo nevi a nevyvesti ;)
@leniiid a bat se budes od vysetreni do vysetreni, i po narozeni, uz cely zivot🤰 🙂
Jasně 🙂 doktorka už ti to potvrdí 🙂
@leniiid podle carky se mimodel.neda poznat. Nemaluj hned certa na zed.
Tak holky , nedalo mi to a udělala jsem si test. A nic. Ale zkusím ještě hned první raní 😐 tak uvidíme. Ale prsa mě bolí ( bradavky ) a začíná mě "bolet " ani ne ale nějak víc cítím vaječníky, při určitých pohybech. Tak buď přijde MS nebo to ta dlouhodobá nemoc ( angína a chřipka hned po sobě) a pak už vážně nevím 😃 kdo se v tom má vyznat. 😁

Jsi těhotná. Gratuluju!