icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikadeny
5. dub 2017

@simi1510
zatím ne, jen stálle sem tam růžová....vlastně od uhnízdění je to stejné....no, snad, žeru jak tank a dnes mě pěkně bolej prsa....

monikadeny
5. dub 2017

@simi1510
na ráno mám připravená mamatestík..... 🙂

janajens
5. dub 2017

@monikadeny tak držím palečky taky ráno zkusím testik 👏🙏

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
však tobě také držím palečky....bapiš, jak jsi dopadla ju, ráno přijdu

monikadeny
5. dub 2017

sry za překlepy, píšu po tmě

sticker
simi1510
5. dub 2017

@monikadeny tak uvidíš, co ráno 🙂

janajens
5. dub 2017

@monikadeny jasný já chodím často na WC tak testik udělám už ráno v pět jak chodím poprvé teď bastim utopence a k tomu pomeranč 😅

janajens
5. dub 2017

@monikadeny v pohodě já taky mám překlepy jsem taky po tmě uspavam princeznu

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
pěkný šaty na profilu, se budeš vdávat?
jinak já taky lítám na WC, na to že nepiju stále....k tomu jsem si ddala párek s banánem a čokoládou, snoubenec už se mi směje, jestli nebudu těhu, že mi pčeskočilo....

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
jsem za týden snědla, co jindy za měsíc, žravá strašná a mám stále hlad, nepiju a jen čůrám...dnes k tomu prsa - snad....snad....snad...ty máš ted kolik DPO?

monikadeny
5. dub 2017

@janajens i když od září si se asi stihla vdát, nebo ne?

janajens
5. dub 2017

@monikadeny už jsem od011unora vdaná já jim pomeranče tak týden pokaždé večer prostě musím mít dva na noc právě čím častěji jdeš na WC je moč ředěná. Dneska jsem 10dpo 30Dc

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
taky dobrý chutě

janajens
5. dub 2017

@monikadeny no ty máš co říkat o těch chutich

monikadeny
5. dub 2017

@janajens tak to jsi jen o den, jako já a Simi - no...já jedla u dcery mandarinky, že by holčička?

i když o tu, co jsme přišli jsem jedla sladký a bylo mi zle z massa a zeleniny a nemohla jsem kafe, které miluju....

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
viď....včera to bylo taky unikum, na uzený jsem si dala šlehačku

janajens
5. dub 2017

@monikadeny já u holky taky mandarinky a pomelo mě se dneska po kafi udělalo špatně a hlavně co bolí jsou prsa podbrisek a u vaječníků občas pichne jako nůž

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
nj, ale testík stále bílý....no, ještě čas je....hlavně, že zatím MS není...když to nedostanu, budu těhu, to vím....jenže dle tabulky v mob. to mám dostat zítra, ale MS mám 28 denní, čili dnes....

janajens
5. dub 2017

@monikadeny hele a to mi asi pořád takové chutě nebo jsi v tom

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
no, přesně, myslela jsem si, že to dostanu, nebo mimoděložní, ale to jsem nikdy neměla, tak že by.....Jani....to jsi mě potěšila....až na ty jiné chutěto mám stejné 🙂 a 11 DPO 29 DC

janajens
5. dub 2017

@monikadeny já taky měla 28dni ale minulý měsíc jsem měla 32dni a ten předtím 30,no a dneska jsem 30den tak nevím já viděla na testu ducha ale ostatní ne tak nevim

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
jenže já krvácela 4 dny po ovulce ale holky mě uklidnili, že to může být uhnízdění....snad měly pravdu

janajens
5. dub 2017

Tak třeba se ti zadarilo 😉

monikadeny
5. dub 2017

@janajens hele, foto zkresluje, já tu nic nevidím, ale nemusí to citlivost tvého mobilu vzít, ještě tu holky hází snímek do negativu, víc to svítí....

janajens
5. dub 2017

@monikadeny no to by mohlo já nekrvacela vůbec akorát tři dny po ovulaci mě bolelo sex což je divné

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
doufám...kdepak máme ostatní snažilky, někde shání asi testíky....za chvíli jdu hajat, jsem stále unavená....

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
příznaky máš pěkný, tak si zítra písnem, co testíky.brou

monikadeny
5. dub 2017

Holky všem, dobrou noc a zítra sem pošlete duchy - pa

sticker
janajens
5. dub 2017

@monikadeny tak do negativu to neumím dát ty to umíš?

janajens
5. dub 2017

@monikadeny tobě taky dobrou noc a ať se zítra něco ukáže na testik princezna mi už usnula

sticker