Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@laura1972 jo dneska si zajdu do lékárny, zkusím dr.Maxe, a ten clearblue, tam nemusím lovit duchy😆prsa neboli,nevolno mi taky není, jen už 14 dni mam mírnější teploty,vzdy večer, ale to s tim asi nesouvisí. Ale jsem mlada,jak to nevyjde, tak nevadí, i když už bych byla stastna jako blecha😆jen fakt ten dr max nesili ani neslabne.
@simi1510 ze bych se rano vzbudila a mela pod polstarem miminkooo 😀
@kastanek87 Děkuju 🙂 Kéž by už konečně!!! 🙂
@ms.neomagic Děkuji moc !!! 🙂
Tak mame dle testu z krve hcg 3142 🙂
@simi1510 to je skvělý! !!! Moc moc gratuluji! Já mela min tyden 1245. Ať už je sakra ta středa a jdu na kontrolu 😀
@katuskad1 no vypadá to slibne; -)
@lenulinka10 A co Ty? Zkoušela jsi také dnes testovat??? 🙂
@kastanek87 @dddkkk Děkuji holky, ale jak jsem psala, 16teho mi skončila MS😕takže je to nejake pofiderni 😆
@kastanek87 drzim palce u kontroly! Ja jdu v patek ke sve... Ale asi stejne nebude moc videt :-/
@simi1510 zlaticko krasny hcg,moc gratuluju 😉 bude to silak 😀
@ms.neomagic dekuju moc, jsi tu pro me takove slunicko v poslednich dnech a dekuji ti za to!!! 🙂
Holky, je mozne, ze ackoliv je tam stale dutinka (6+2), tak ze v patek se uz muze ukazat a treba i srdicko?
@terka228 nene nezkousela,zkusim asi zitra podle teploty 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@laura1972 jo vyšel 😊zkusím o víkendu zatestit a uvidím, popřípadě uvidím v utery 😊ale Děkuji