Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@maky91 Já to mám složitější. Léčím se CARu. Mám po vysazení HAK nepravidelný cyklus a jsem bez ovulace. Navíc ještě zvýšené NK buňky. Takže 2-6 DC Tamoxifen, 12DC kontrola UTZ, tam nebylo k dozrání nic, další UTZ 17DC, folikul 12mm (normální je mít cca 20mm 12 DC). 21 DC jsem si píchla Ovitrelle, 22DC večer pokus. Pak mi řekli, že si mám udělat test, pokud se nedostaví MS do 37DC. Udělala jsem si ho tedy a nic tam nebylo. Byla jsem naštvaná, že zase nemám ani MS ani //. Potom v pátek 40DC jsem měla takový divný pocit, že bych to měla zkusit ještě a bylo to tam. Takže jak vidíš, mám to celé posunuté, nejsem moc dobrý příklad na výpočty 😀
Holky tak jsem v nemocnici,čekám na operaci. 😟😟
@katuskad1 drž se, vím jak ti je, prošla jsem si tím v dubnu,věř že bude líp a mimisek brzy přijde znovu k vám😘
@katuskad1 proc jsi v nemocnici,co mi uniklo?
@beruszka82 gratulujem
@katuskad1 a co sa deje?
@beruszka82 super
Velka gratulace jen at nam rostou😃
@slunickova 😍 je to nádhera těším se na další kontrolu
Holky prosim,jak jsem stara,tak jsem blba..ale kdyz vas zacnou bolet jako vajecniky tak to znamena ze se schyluje k ovulaci nebo ze uz je to ovulace?
@ms.neomagic mě začaly bolet prk ovulaci a k tomu celý spodek😃
@adrrik a primo v den ovulace nebo jako ty dni pred..vzdycky jsou jako 2dni plodny,pak 3den nejsilnejsi a zase 2dni..
Já trubka myslela, že mám větry a zácpu a ono jsem krvacela do břicha. Hcg 600,dnes 313. Nenašli miminko nikde nic, tak sami neví, zda praskla cysta, nebo kde je to mimodelozni. No co už
@katuskad1tak to je mi moc líto ☹ moc ti držím palce a at ti to dobře dopadne, dej pak vědět🍀
@beruszka82 moc gratuluji 🙂
Do konce víkendu čekám mrchu.Testy negativní,poslední jsem dělala dnes ráno-Maxe.Tak asi červená zase dorazí 😢
@ms.neomagic neřeš ovulaci já to řešila a nic pak jsem se na to vyprdla a sex co 2 dni od 7 dne cyklu a 3 krát to vyšlo,blbě se to radí ale já na první dítě takovýma měřenima a sledováním čekala 28 měsícu pak jsem se opila a vykašlala na to a do měsíce těhule tak samo u druhého to jsem byla chytřejší a vykašlala jsem se dřív a těhu po 5 měsících ale bylo to zamlklé a teď do 3 měsícu těhotná ale opravdu jsem to po 2 měsících vypustila...je to o hlavě.držím palečky
Ahojky tak sem nakoukla co je tu noveho? Novym tehulkam gratuluji. Ja sem odpocata po dovce s detma a zitra do prace☹ s muzem to mame ted dost nahnuty tak se tu moc nebudu ukazovat aby me pak nemrzelo ze s chlapem se kterym mam dve deti dalsi mit nebudu. Mejte se krasne holciny a spousta tehu carek:😉))
Ahoj holky, dnes jsem byla u Dr., podle Utz jsem 6+2 a uz nam krasne bije srdicko. Na dalsi kontrolu jdu az za mesic, pristi tyden letime na dva tydny na Maledivy, tak snad tam bude vse v poradku. Holky, ja se tak moc tesim! 🙂
@deniska1990 super to by sme mali byt presne narovnako tak vela zdravíčka a peknu dovolenku
@katuskad1 to ma mrzí
Tak já už nevím dnes 3den meskam MS Testik mamatest stále nic a spíneni přestává
@petapal a co zkusit jinou znacku 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Asi tam v pondělí zajdu. Ještě nemeskam až v pátek.@misula29