Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Co jsem si delala s citlivosti 10 jsem uz bohuzel vyhodila ☹ znacka mamatest uz nekolikrat mi ukazal spatne ☹
Tak jsem to holky dneska podala, řekla jsem že důvod zdravotní, ale chce, abych tam chodila, protože nemá nikoho, kdo by to dělal... takže já ho vůbec jako člověk nezajímám... a v takové firmě pak být?
Tak snad se povede člověku hodit pak do klidu, když mám jít v pondělí předat věci v teorii, protože to dneska nechtěl řešit, ale pro můj klid mi rozvázání pracovního poměru podepsal... a snad bude pak i to mimi
@simi1510 Tak jsi holka sikovna..ted uz bude jen dobre..jinak k tej moji ms,jsem zvedava co z toho vyleze..ale tohle uz me fakt stve.
Holky porad mi to vrta hlavou..je mozny ze bych byla tehotna a zacala spinit (protoze tomuhle se krvaceni rikat neda) po tom rannim sexu,jak me zacal bolet ten podbrisek?
@ms.neomagic udělej si test
@ms.neomagic i při těhotenství je špinění normáln. Já bych pokud se to do zítra nerozjede zkusila ráno test 🙂
@ms.neomagic kolik máš testů? Jestli víc, zkusila bych teď a pak ještě zítra z ranní moči
@ms.neomagic tak buď zkus test, může to být uhnizďování, některé mají první ms takovouto, resp. "zvláštní", a nebo se ti to teprve rozjede :-/
to je právě jak jsem si říkala, že to je taky divné, že jsem to tak nikdy předtím neměla... pak se začala objevovat čárka a prd ☹
@ms.neomagic a nebo to je uhnizdani mimisek si dělá místečko 😉 zkusila bych test
@ms.neomagic tak nás nenapinej a jdi zkusit test
🌞šup, šup :- D určitě nejsem zvědavá jen já 🙂
@ms.neomagic ano sup testik 😉

@ajina94 dáš pak foto?🙂