Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 jojo uz zitra tesim se jak mala ale hrozne se bojim mam tam byt az v 1me jebne do te doby 😕chtela bych mit uz zitra jasno bud videt srdicko nebo vubec nic at uz se mi ulevi tak i tak a at se jistak ozeru protoze to cekani 12dni bylo fakt peklo na nervy jsem protivna na deti manzela a nemuzu si pomoc a hrozne me to mrzí!jen me dnes uplne prestala bolet prsa tak mam strach jeste vetsi 😠
Holky testy mam dva,ale ted jsme na hasicskej vyrocce 😀
@anyt9178 To nemám, ale byl stále stejný....
Jinak ted jsem byla na wc,a zase po utreni,ale tentokrat tm.hneda..to sem fakt blazen.
@ms.neomagic no bud to je u hnízdováni a nebo MS a nebo tehulka udala bych test a pak pojednala k doktorovi 😊
@tornadolu uvidim zitra..
Holky ja furt blivno. Strasna chut na vajicka a strasnej vztek za volantem takova fakt nejsem. To sou hrozny nalady. Bud sem tehu nebo starnu. Ale k veci stalo se vam nekomu ze vas bolely prsa a palily spis nahore k hrudniku? Se muzu od rana podelat. Jak za chuze tak v sede me ty prsa bolej a jakoby palej.
@ms.neomagic ty nás napínáš jak kšandy 😀
Nebo nic nevidím..co zeny?

Ty jo holky zítra skusim tesnout dneska jsme na tom furt leželi a MS stále nikde přítel říkal to trochu prošťouchnem a uvidíme 😊