icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
tornadolu
4. led 2017

@simi1510 jak divne?mi si dáme dneska vino na usmířenou prej 😃 tak jsem rada

simi1510
4. led 2017

@tornadolu nevím, cítím se sama nějak divně... jako nevědět, že těhu nejsem, tak si řeknu, že snad jsem... Ono asi příznaky ovu jsou tento měsíc zase silnější než byly.... Od revize je to šílené ☹

Tak ať si pochutnáte 😉 a můžete se usmiřovat 🙂

tornadolu
4. led 2017

@simi1510 to mam taky tohle a ví o cem mluvíš 😢 no tesim se na usmiřováni ale nějak nevím jsem nějaká i tak smutná 😡😢

simi1510
4. led 2017

@tornadolu bude líp hele 😉 Ten můj je teď zase spíš jak tuleň, než že by chtěl sex... ☹

tornadolu
4. led 2017

@simi1510 no uvidíme je mi nějak úzko u srdíčka 😢 tak mu uvar rizek a bram.kaši a okurkovi či rajčatoví salát dej mu pivo a uvidíš u nas to vždy zabere 😉

simi1510
4. led 2017

@tornadolu pivo nepije.. dostat do něj minule šampaňské byl ohromný problém... sám nemá rád, když si dám skleničku ☹ Jak říká kamarádka, já mám opravdu chlapa mimo chlapy 😀

tornadolu
4. led 2017

@simi1510 aha tak místo piva mu udelej pomerančový džus 😃

simi1510
4. led 2017

@tornadolu minule jsem zkusila mu nakapat nějaké kapky, po kterých má do půl hodiny přijít chuť na sex... a ono nic ☹ tak buď mám smůlu nebo nevím 😀

tornadolu
4. led 2017

@simi1510 si me rozesmála ted 😁 mi tak to je divný tohle ale u nas to je taky někdy na prd ,nemá chut ubec a když ma tak ja mam MS tak má pech on.

simi1510
4. led 2017

@tornadolu já jak jsem kolikrát zoufalá z toho, že prostě během ovu se mnou stávkuje být, přitom by dítě rád... ale nevím co to je ... tak zkouším kde co 😀

tornadolu
4. led 2017

@simi1510 i vyagru?😀

simi1510
4. led 2017

@tornadolu to zase ne 😀 já mu potřebuji zvýšit chuť na sex 😀

zuzajulie
4. led 2017

Tak holky, za tři dny to mám dostat... tak asi snad ne. Dr.Max děláno teď. Před třemi dny byl na mamatestu duch.

asus
4. led 2017

👶@zuzajulie potichu gratuluji

lucinka58
4. led 2017

@simi1510 Noooo, před 2 roky jsem si je koupila tam a letos si to nechala poslat 🙂 Tady nejsou vůbec ty dvouhormonový k dostání a já fakt s nima mám jen pozitivní zkušenosti 🙂 No já si říkala, že to prodám až dopadne dobře NT screening 🙂

simi1510
4. led 2017

@lucinka58 já uvidím, co ty, co se prodávají tady... jestli to ukážou. Zkusila jsem dneska a bylo kolečko... a přitom papírový vypadá jako že už je za dveřmi :-/

A ten gel si zaváděla vážně kolem těch 20 minut před sexem?

tyga
4. led 2017

Ahoj vím,že to sem nepatří ale potřebuju radu 10.11.2016 jsem měla ms v prosinci ale nepřicházela měla hsem 17 dní zpoždění.A test, byli negativní.ms přišla z 17 denním zpoždění. A to 27.12 tr ala 4 dny tak normálně ale dnes hsem tačala špinit a i kus krve hnědé bolí mně vaječník a občas nepříjemně píchne ze spodu.Mám pocit že prasknu co mám dělat?

lucinka58
4. led 2017

@simi1510 nene 🙂 Gel jsem zaváděla tak cca 5 minut před stykem (max. 10 minutek, pokud manžel uspával malého a já na něj v prádélku čekala 😀). Hlavní je ho zavézt docela hluboko - on je prakticky výživný pro spermie - uvádí se, že pak vydrží o něco dýl v těle ženy 🙂 Jinak pokud si ho dáš chvilku před stykem a partner se neejakuluje do dvou minut, tak to tak vyjde 🙂 Jinak já ty co se prodávají tady fakt neznám - vždycky jsem používala ty dvouhormonový, ale Clearblue je skvělá značka, takže bych určitě věřila smajlíkovi a až se objeví, tak na to hupněte 🙂 Jooooo a nevím co se píše na těch našich, ale na těch mých se hladina hormonů měřila z první ranní moči jako u těhotenského testu 🙂

simi1510
4. led 2017

@lucinka58 píšou na něm, že kdykoliv, ale že ve stejnou dobu, a že dost žen upřednostňuje ranní... nemáš 4 hodiny před tím chodit čůrat a vyvarovat se nadměrného pití

Tak možná zkusím ráno... ale je to zvláštní, když se traduje u těch ovu testů jinak, že se mají dělat opačně než těhu testy.

Tak to jo 🙂 to by snad mohlo vyjít 🙂 Ale abych to nepoužila a pak mi řeknou, dneska miláčku ne, jdu zase spát :D

lucinka58
4. led 2017

@simi1510 Joooo, to je riziko s těmi chlapi 😀 Ale u nás prádelko vždycky zabere 🙂 No já mám za to, že hladina je i u ovulačních testů nejvyšší ráno a u nás v návodu bylo doopravdy čúrat ráno 🙂 A ty 4 hodiny jsem teda mockrát taky nedodržela - protože jak mám malého, tak jsem vzhůru skoro furt a čúrám a piju v noci taky furt 😀

simi1510
4. led 2017

@lucinka58 uvidíme no 🙂 děkuji za zkušenosti 🙂

tyga
4. led 2017

Holky odpověděl by mně někdo?

trrr
4. led 2017

@tyga asi splasene hormony nebo cysta zajdi k dr tady ti nikdo lip neporadi

haaaluska
4. led 2017

@tyga smer gynda ti nic nehovori?co ti tu mame zistit a povedat.

lucinka58
4. led 2017

@tyga Jet na pohotovost 🙂 Nebo zítra nejpozději skočit k doktorce. Může to být nějaký zánět nebo něco - chtělo by to vyšetřit!!!!

laura1972
4. led 2017

@zuzajulie také gratuluji 🙂

tyga
4. led 2017

@haaaluska Promib ale rika nejsem blba...Ptala jsem se co delat a ci tp nekdo nemel...Pokud jsem se Vas dotkla omlouvam se..

laura1972
4. led 2017

@tyga myslim, že ty se nemáš za co omlouvat 🙂 Modrý koník tu je od toho aby se tu mohli holky navzájem radit a předávat zkušenosti. A ty ses pouze zeptala a na tom není nic špatného. Jen se mi nelíbí když tu někdo někoho napadá konkrétně @hallluska

leymea
4. led 2017

@tyga netusim co to muze byt, ale sla bych na gyndu 🙂

laura1972
4. led 2017

@haaaluska myslím, že takové jednání nepatří sem ba koníka.