Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 souhlasím s tebou... v poslední době mi přijde, že se chování některých lidí tady zhoršuje ☹
Člověk se na něco ptá a buď se mu nedostane odpovědí, nebo pak mu odpovědí takovýmto způsobem.
To je jako kdyby mi tenkrát někdo vynadal, že když krvácím, tak co se vůbec ptám, nebo třeba po revizi že... na jednu stranu by byl člověk u doktorů stále... ale někdy se tu dají od jiných zjistit stejné situace a je to...
Ale je jasné, že záleží na případu. Ale být hned soptící ☹
@simi1510 Testovala jsem s první ranní. Odpo bych to nevychytala, s malou na to neni čas 🙂. Pojištění pŕišlo asi o 5 dní později, takže to bych pojištěním už asi ani nenazvala 🙂. Měla jsem kliku, že to vyšlo na neděli, v týdnu na to většinou není čas ani chuť.
A nevím, jak máš dlouhé cykly, já delší a ovu jsem měla 19/20 DC. Tak ať máš trpělivost.
@simi1510 Přesně tak .Me když jsem to četla běhal mráz po zádech. Takovýhle lidi tu nemají co dělat .A jak jsem si všimla podle psaní ,dotyčná je ze Slovenska a pokud vím na Slovensku mají taky svého modrého koníka , tak jestli se ji něco nelíbí, ať se zaregistruje tam jestli s tímhle chováním tam tedy vůbec pochodí.
@tyga tak zpoždění se může stát, já v listopadu 2015 brala gynex (prý se po něm několika holkám povedlo otěhotnět) a mě to udělalo to, že mi ms přišla až v lednu, celý prosinec nic... Za zpoždění může stres, únava, nemoc, hormonální nerovnováha, nemusela si mít ovulaci, resp. ovulaci později a jede to. Ale jestli tě něco bolí a máš nějaké krvácení, nebo výtoky (ne čirý, popř. bílkový a tak, tak je lepší upalovat k doktorovi 😉 Držím palce, ať to nemáš nic vážného!
schválně holky, jestli se vám to bude nějak zdát...
Ovu testy - Prvni z 2.1., prostřední 3.1., posledni dnesni. Dneska jsem 14 dc, jak jsem psala. Zkusila jsem pak právě i ten clearblue, ale dle něj je jen kolečko.
Mám pocit, jak kdyby ovu přicházela ale dřív než ten 20DC co minulý 2 cykly :-/ A chtěla bych ať to vyjde k našemu 2. výročí, co máme tento měsíc 🙂
Ufff. Holky ja vubec nevim, co mam delat.! 😂 Behala jsem po baraku jako vysinuta a ukazovala to priteli a on, ze nejsem, ze to ma byt stejne jajo ta prvni carka. Tak jsem ho v tom delala a delam, ze teda nejsem a jsem z toho nestastna. Bude mit za dva tydny narozeniny. Tak mu to chci dat k penezence za 1200, kterou jsem mu objednala, v podstate tu samou, jen novou, jednou o ni mluvil. Tak uvidime ..
Moc moc dekuji.! Jste zlate. ♡ Pri zjisteni, ze mam alergii na sperma, jsem uz myslela jen na to, aby se stal zazrak. :( A vida zrejme. Jeste dam prubezne vedet a hlavne vam preji brzke //. 🙂*

@simi1510 Na popud @lucinka58 jsem ovu testy Clearblue taky zkusila, i když "jen" naše české. Ke smajlíkovi jsem se dopracovala po 7 dnech, kdy jsem si myslela, že už jsem to snad prošvihla. No a pak ráno smajlík, večer sex a teď těhu 😉. Za sebe doporučuji. Jsou sice dražší, ale jednoznačné. Žádné 'jsou obě čárky stejné". Kdybych musela absolvovat další cykly, určitě budu potřebovat max 5 testů.