icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
trrr
6. led 2017

@mysinaa ahoj vidim tam ducha jen tyden spozdeni by meli byt //masivni ale je take mozne ze jsi mela ovulku dele 😉zkus za 2-3dny znovu melo by silít drzim palce 😉😉

mysinaa
6. led 2017

@trrr já nikdy zpoždění neměla za dobu co beru antikoncepci - což je asi pět let,tak mi to přijde divné. Jsem ráda že ho taky vidíš! 🙂 Dnešní test ještě slabší než tento:/ Nevím co si myslet.

laura1972
6. led 2017

@misicka74 krásné gratuluji 🙂

helinka88
6. led 2017

@leymea bohužel ano..

trrr
6. led 2017

@mysinaa jestli beres anti tak neim uvidis 😉

leymea
6. led 2017

@helinka88 tak to zkus nejak prekousnout a nanejvys muzes paralen 🙂 ten je bezpecnej 🙂

mysinaa
6. led 2017

@trrr teď už právě ne ten měsíc 🙂 no uvidíme

helinka88
6. led 2017

@leymea no, premyslela jsem.. Ale ta bolest prijde tak tak 3-4 za den +/- a na par minut, takze jsem si rekla, ze nez zacne reagovat, je po bolesti.. Tak se zavru na zachod, ohnu se ke kolenům a dobry 😂

laura1972
6. led 2017

@helinka88 nádhera 🙂

simi1510
6. led 2017

Holky zblázním se...

Takto to vypada, ze jo.. a clearblue ovu rekl zase jen kolečko. Dneska 16 dc...

Tak zkusíme tuleni zase snad zitra. Dneska ho nechám, kdyz sex byl v teorii stejne dneska, kdyz byl po půlnoci...

pajuska17
6. led 2017

Ahoj holky, zajímal by mě váš názor. Mám spoždění 9 dní, slabé čárky na testu, ale doktor tam nic nevidí a dokonce mě straší mimodeložním. Dnes sem byla na krvi, ale na výsledky bohužel musím počkat do pondělí.

trrr
6. led 2017

@pajuska17 taky je hrozne brzy aby neco videl carky jsou krasne a na ultr bude videt nejdriv za 14dni 😉musel ti rict zda je sliznice vysoko ci nizko a deloha zvetsena nejake priznaky mas?

helinka88
6. led 2017

@laura1972 fotka? 😂

trrr
6. led 2017

@simi1510 ja byt tebou kaslu na testy a zajdu plus minus v dobe ovu k dr a on ti povi zda je a neni a kdyz bude tak ti pichne pregnyl a hura na to se 100%jistotou takhle se ti to nepovede hrozne se stresujes ovu testy ikdyz si to nepriznas a dr te v tomhle musi podporit muj me takhle hlidal 3mes ultr pak pichnul injekci a mam syna

trrr
6. led 2017

@mysinaa ajo vlastne 😂

simi1510
6. led 2017

@trrr ten můj těžko v tomto hele, chce, abychom to zkoušeli normal cestou a případně až něco po roce...

A když si vezmeš, že třeba chlap nepotřebuje sex týden, dva... tak potřebuji ujištění, kdy tak nějak je 😉

Zůstanu spíš u klasických, tam to člověk vidí... spíš mě teď znervoznil ten clearblue... jako digi test pro těhu je super... ale ty ovu jsou dle mého prd...

pajuska17
6. led 2017

@trrr
Popravdě mi toho moc neřekl. Koukal do toho monitoru a pak šel rovnou ke stolu a neřekl ani slovo, nevěděla sem co si myslet. Pak řekl pouze to že mám zvetšenou sliznici, ale že tam nic nevidí. Že je buď brzy nebo je to mimoděložní. Odcházela sem se strašným pocitem 😒

leymea
6. led 2017

@pajuska17 ja kdyz byla minuly tyden, tak tam nebylo nic videt a rekla mi dopredu, ze tam asi jeste nic nebude. Koukla a rekla, ze mam krasnou sliznici a objednala me o tyden dyl, abychom vyloucili mimodelozni 🙂 uvidis, ze se nakonec prcek ukaze 😉

helinka88
6. led 2017

@pajuska17 Pajusko, u me taky nic nevidela, na trstu slaboucka / a krev pozitivní.. Sliznice zvetsena, taky jdu az za tyden na kontrolu.. Nemuzeme stresovat, to nam nepomůže 🙁 drž se, bude to dobré ❤️ MUSÍ

trrr
6. led 2017

@pajuska17 jak je sliznice zvetsena tak je to tehu a nedostanes ms ted jen aby vse v poradku pokracovalo hlavne zadny stres!😉
@simi1510 a neni to taky treba ze ovulku nemas obyc testy blbnou a clear blue jede zpravne?kazdy mesic nemusi byt ovu i ja ji mela 2mes a pak pul roku nic jinak si uz nevysvetluju kde je chyba koukej zkusit GS MIMISTAR a nestvi me za me je to tutovka a nejsem tu toho nazoru sama sup at uz u tebe vidim pekne //!

trrr
6. led 2017

@helinka88
@leymea
@pajuska17 holky nebojte to cekani je nejhorsi take ho mam uz 4x za sebou vlastne cele tehu se na neco ceka nejdriv na //pak na ❤ pak na prukazku pak na same vysledky testu pak kdy prijde porod az utece 6nedeli az budou prvni prikrmy puberta 18let atd atd hlavne klid nejak to dopadne vsem vam drzim palce 👍👍👍

helinka88
6. led 2017

@trrr ty jsi fajnaaaa ❤️

simi1510
6. led 2017

@trrr ovulku mám, sleduji k tomu i bazálku a ta vzroste... v posledním roce jsem ji měla pokaždé...

simi1510
6. led 2017

@trrr ono se podaří, když se podařit má... a třeba tím, že nejsem ve stresu konečně, tak to půjde. Před sebou snad mám fajn práci, na které se jdu v pondělí dohodnout, zase za lepší peníze i, tak bude lépe 🙂

pajuska17
6. led 2017

@leymea
@helinka88
@trrr
Holky děkuju za podporu, budu doufat v pozitivní výsledek v pondělí.

simi1510
6. led 2017

@pajuska17 určitě to bude dobrý 😉

trrr
6. led 2017

@pajuska17 koukej nam dat vedet 😉
@simi1510 tak at uz 😂

simi1510
6. led 2017

@trrr ani nevíš, co bych za to dala...

mysinaa
6. led 2017

Tak už se mi objevila i nevolnost,tak nevím..je to takhle na večer normální při těhu?

trrr
6. led 2017

@simi1510 😔
@mysinaa kazdy to ma jinak je to normalni 😉