Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky... když se mi posunula ovulka o týden... je možné ze se mi posunula i MS? Testovat nechci... ještě tomu dam týden...
@zdenule23 v létě když jsem měla ZT tak to vypadalo v 5 týdnu takto a mělo to jen asi 6 mm, ted v 5.týdnu to má 2,4 cm a prý tehdy už bylo vidět, ze není něco v pořádku podle té bubliby a ted prý je to lepší než čekal a ze to odpovídá podle utz jak to má být. Tak snad příští pátek bude vše OK a bude i srdíčko, tehdy se ani nevyvinulo, prý tam nebyl ten terčík, co tam má být, ze kterého pak se vyvíjí srdíčko a ted tam naštěstí je.
@laura1972 mam velke potize s MS musela jsem brat i gynprodyl aby mi chodila alespon trosku jak ma.. Ale i tak to haprovalo takze jsem mohla klidne mit ovulku v pulce prosince.. Tak se necham prekvapit.. A prekvapilo mne ze nenabral mi krev.. Ale pravda je ze 8.1 druha carka byla malinko svetlejsi a dnes krasne plne // carky
@zdenule23 Ahoj doufám že bude všechno v pořádku. To samé na uzv jsem měla v prosinci, jak už jsem tady psala, byla vidět tečka ale dr nakonec řekla že to na těhu nevypadá. Mela jsem i negativní krev. No a ted mám 3 testy pozitivní ale digi je negativní. Zítra jdu konečně k dr tak uvidíme.
Ahoj holky, tak jsem po dvou dnech testovala znova. Poprve to byl test Dr Max, ktery mel slabou carku a dnes mamatest skoro nic 😲 tak jsem si udelala jeste ten digitalni a ten ukazuje + 1-2. Tak tomu uplne nerozumim, nemela by ta carka silit? Trochu me to vydesilo. K doktorce jdu az 20.1 🙄
@zicherajska jak ukaze digitalni tak je to 100%ze jsi tehu ja mela take obyc slabe bo nic a digi +1-2 a jsem😉
@lucinka58 tak davam foto ze včera a dneška, ten uplne horní je ten první předevčírem, co myslíš? Jsem z toho jelen, neměla by byt čárka slabší u zbytkového hcg? V sobotu to bude 5 týdnů po potratu. A čárky mi přijdou tak nějak stejne a dobře viditelne.
@piguse předem se omluvám...... no, já jsem to měla podobně v srpnu/září. Před MS pouze takový duch a digi negativní. Proběhla MS v obvyklé síle i délce. Po MS (začátek října)jsem chtěla začít zase hlídat ovulaci a ovulační byl pozitivní hned po MS (nebývá), tak jsem udělala pro jistotu i těhotenský a byly tam dvě silnější //. Po MS mi pak i digi ukazoval 1+2. později další i 2+3, ale po pomalém vzrůstu HCG se na UTZ ukázalo, že těhotenství bylo neprosperující a na konci října jsem šla na revizi.
Holčičky moje nesu vám radostnou zprávu jsem v 5tt 🤗😘😍

@laura1972 mam fotil mi ho ale je na obyc papiru minutku a vyfotim ho