Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@trrr to vubev netuším 🙁 byl v deloze, teda aspon to tvrdil... Ale ktery tyden nebo tak.. To mi nerekl.. Jen ze si mam zitra zavolat na vysledky a za tyden na kontrolu.. A rikala jsem mu, ze jsem prisla asi moc brzo, ale ze jsem mela bolesti a nevěděla jsem, z čeho jsou.. A nic uz mi nerekl..
@evabeda tak test ted taky negativni...ale je to cely divny prestava mi chutnat kourit,a vecer je mi vzdy blivno...jen prsa mi nic nedelaji..ale ty mi nedelali ani nic u dcery...taky jsem byla bez mlika pak 😀
@ms.neomagic jo tak s těma prsama já se můžu zbláznit..🙂 MS má přijít za 3 dny, to čekání je hrozný..
@ms.neomagic a ty jako kouříš, když se snažíte o miminko????? Já jsem teda odnaučená kuřačka (kouřila jsem 10 let), ale rozhodně pokud bych v té době plánovala otěhotnět, tak bych určitě přestala hulit už při snaze......
@ms.neomagic jooo to děkuju:D diagnostikovala jsem si každý druhý🙂))
@lucinka58 no jo predstav si,ze kourim..a pritel jeste vic...ja tak 3-6denne..pred prvnim tehu jsem kourila jeste vic a zadarilo se a mam zdravou holku...ale v tehotenstvi jsem si ani nezapalila...tohle neresim...tim ze se snazime o mimco neznamena ze prekopame total svuj zivot,prestanem kourit,zacnem se cpat zdravou vyzivou a rvat do sebe x podpurnych pripravku 😉
@evabeda 😀 to ja ne...jen co pozoruju tak mam v puse porad strasne hořko..bleeee
Holky moje držím vám pelecky ať jste v pořádku a jak budu moc na to v letět tak to Teda bude za to stát a hned se přidám mezi vás tak se opatruj tě 🤗
@ms.neomagic jo to je jedno z mála co já ne, chutě, nevolnost..to ne, jen ty záda, prsa, výtok..ale test je negativní, tak musím brzdit v doufání🙂
@ms.neomagic tak já právě vzdy mela v od 6.tt raky to, že mi.přestalo chutnat koureni a prsa většinou taky pred ms bolely a tentokrát nic jen.citlivé bradavky a občas mě v nich štiplo a az po vynechani ms asi tyden začaly bolet a přibývat 🙂 ale to kouření a kafe mi.vždy začalo vadit taknod toho 6.tt vzdy u každého těhotenství, krom tedy u toho ZT v létě. tamnuz mi.to.právě začalo být divné, ze nic.
Holky nekdo zkusenosti ?Bolest zaludku a i až takový krece?Mate to nekdo ?Při prvnich tehu to neznam tak nevim...
@laura1972 ja v lete jak jsem taky potratila jsem mela chut na cigo..ted teda kourim,ale asi ze je clovek zvyklej,ale vzdy mi pak je blbe...no a jak jsem psala porad mam jakoby horko v puse..at snim cokoliv,rano,v noci tak porad....ale test negativni :-\
@evabeda jo a nedrzi mi vlasy,mam je jak pochcajdenou slamu..oblicej jak pubos,samej pupinek a nedrzi mi make up 😈

@ms.neomagic tu hnusnou pachuť právě mám taky, tu jsem.taky měla vzdy pri.tehu, jen v létě vůbec. Pořád něco zobu jen.abych zahnala tu chut v puse, ale, vim, ze se toho nezbavim, dokud neporodim 😨
@ms.neomagic 😀 tak.s tema vlasama mam to samé 😀
@ms.neomagic jo tak já jsem poďobaná taky hezky🙂))tak příznaky bychom měly, že...🙂
@trrr no , ja to.raky ted nemůžu ani cítit, ze začátku jsem.taky mohla pit kafe i 3x denně a kouřit, ale přesně jako.vždy od toho.6.tt. to.začalo. Ted si.udelat kafe, tak jdu 😀 navic ta pachuť v puse je něco šíleného a o kouření Tak.ha myslim, ze to.bude v pohodě. Co mám říkat ja koukni na můj ročník 🙂 tehdy než jsem.sla na tu revizi mi.primář rikal, ze to.příště určitě bude v pořádku, ze to prostě byla nahoda, ze nedavno pomohl jedné otěhotnět a dokonce i bez problémů donosila a porodila zdravé mimco a bylo ji.47 let a i porod pry zvladla v pohodě. Tak.nemysli hned na to nejhorší.
@trrr NT screening je v 12-14 tt Já byla ve 13 tt 🙂 Je to vyšetření kde se dělá ultrazvuk a odběr krve a vypočítává se riziko Downova syndromu a kontroluje se jestli má miminko vyvinuté orgány, jestli má nosní kůstku, projasnění šíje, nehrozí rozštěp apod. Prakticky je to náhrada tripple testů v 16 tt 🙂
@trrr No nehrozí - víš co - stát se může cokoliv do konce těhotenství... To prostě nejde takhle říct 🙂 Ale prakticky NT screening má až 90% záchyt dětí s Downovým syndromem a rozštěpem (na rozdíl od tripple testů, které podchytí jen 60% takto nemocných dětí) 🙂 Ale musíš si ho zaplatit. Já jsem z Brna a stál mě 1500,- - je to nepovinné a dobrovolné tento test podstoupit 🙂 Tripple testy ti hradí pojišťovna 🙂

@trrr myslela jsem.si to. Taky mam.ten.strach, po tom nevydařeném v létě, ale ted to.citim jinak a i.podle dr. to vypadá lépe než čekal, tak ted věřím, že to ted dobře dopadne. Předtím uz jsem tušila, že je neco špatně, dokonce den před tou kontrolou jsem měla sen, že to vypadá špatně a pak to tak bylo, při té poslední kontrole v září.