icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
evabeda
17. led 2017

@terezkaag no tak to by mohlo být těhotenství ne?

terezkaag
17. led 2017

@evabeda to bych byla moc rada🙂

ms.neomagic
17. led 2017

Tak u me rano test negativni..zada prestali bolet,kycel porad boli..hlen dnes zadny...tak to jsem zvedava..ale spis to vidim rude 😀

evabeda
17. led 2017

@ms.neomagic já dnes 1DC...

denisa3101
17. led 2017

@ms.neomagic já taky dneska prubla test a též nic ... Prsa furt stejný dokonce mám na nich vystouplé žíly tak jak v jednom tehu... Břicho pořád poboliva tak jsem jak na trní :/

trrr
17. led 2017

@terezkaag kdyz se drzi bazalni teplota vyssi tak je to asi tehu si myslim ja ji nikdy nemerila ale jak to tu procitam tak to tak asi bude jinak vysoko sliznice znamena ze se ms neblizi a ze je to tehu😉

terezkaag
17. led 2017

@trrr tak uvidim🙂

tornadolu
17. led 2017

@zdenule23 a jak dlouho jsi brala ty prášky a povedlo se?

helinka88
17. led 2017

trrr tak jsem volala k dr. a hcg 3000,ale pirad mi tvrdi, ze to muze byt mimodelozni, tak v pondělí na kontrolu znovu na UTZ jestli uz tam neco bude.. Chjo, ta nejistota 😓

zdenule23
17. led 2017

@tornadolu necelych 5 mesicu..

tornadolu
17. led 2017

@zdenule23 no neříkáš to moc nadšeně copak?nebo se mi to zda?

helinka88
17. led 2017

@trrr tak jsem volala k dr. a hcg 3000,ale pirad mi tvrdi, ze to muze byt mimodelozni, tak v pondělí na kontrolu znovu na UTZ jestli uz tam neco bude.. Chjo, ta nejistota 😓

trrr
17. led 2017

@helinka88 hcg je krasne ta nejistota je desna ja o tom vim sve trpela sem takhle prez vanoce a mela zkazeny stedry den a byla sem z toho nervni a protivna na vsechny 😠tak v pondeli dej vedet ja jdu zitra v 9😉

ms.neomagic
17. led 2017

@evabeda no ja si myslim ze jdu pomalu,ale zdarne za tebou :-\

ms.neomagic
17. led 2017

@denisa3101 a kdy mas termin ms?

evabeda
17. led 2017

@ms.neomagic treba tobe nedorazi😊mne o dva dny driv..premyslim,ze tento mesic kaslu na testy a necham to volne, nez mi z toho zacne hrabat.

trrr
17. led 2017

@evabeda ja si to rikala porad a pak sem stejne testovala 😂

zicherajska
17. led 2017

Ahoj holky. Tak u me to nakonec nedopadlo :( Dve carky se sice ukazaly, tehotna jsem byla, ale dnes jsem bohuzel potratila. Doktorka rikala, ze se to stava a ze takhle brzo na to nektery holky ani neprijdou. Byla jsem v 5tydnu. Snad se zadari priste. Drzim vam palce abyste dopadly lip nez ja. Na psychiku to neni nic moc ☹

helinka88
17. led 2017

@trrr oki, dam.. Tak drzim palecky, at to dobre dopadne 😉

denisa3101
17. led 2017

@ms.neomagic já ji čekám 20-22.1 takže jak kdy někdy 28 DC jindy 30

ms.neomagic
17. led 2017

@evabeda kez by nedorazila...ale neverim..test rano negativni,vytok ustal..takze bud dorazi ve ctvrtek nebo me bude zase zkouset a po tom kontryhelu se mi posune az buh vi kam..testovat uz nebudu..aspon malinka jeste nadeje 🙂

leymea
17. led 2017

@zicherajska to me mrzi ☹ vsak ono se zadari co nejdriv 😉

leymea
17. led 2017

Ahoj holky. Srdicko bije ❤ prcek ma 9,2mm a vse je v poradku. Dle utz jsem 7+1tt a dle MS 7+2tt. Skoro to sedi 🙂 prikladam foto 🙂

ms.neomagic
17. led 2017

@denisa3101 tak to mas dobry...me do ted chodils ms po 23dnech...takze ji ocekavam ve ctvrtek..ale pila jsem kontryhel takje mozny,ze se mi posune a bude me napinat.

ms.neomagic
17. led 2017

@leymea ahoj spunticku na obrazku

sticker
denisa3101
17. led 2017

@leymea juuuu 😍 gratuluji 😄

trrr
17. led 2017

@helinka88 dekuji

zdenule23
17. led 2017

@tornadolu to ne neboj se.. Ono mne ta MS opravdu dost potrapila.. Proto ti to mozna nadsene nezni

tornadolu
17. led 2017

@zdenule23 taky me trápila moc chodila jsem po třech měsících na vyvolavačku a pak už každý měsíc... Přišlo me to divný tak jsem změnila gynekologa a aspoň vim na cem jsem sliznice byla bála tak tim pádem nebyla MS a nechápal jak to že to ginekolog neviděl... Tak vis jak byla jsem smutná a jsem i do ted nějak kdybych byla těhotná byla bych moc rada moc

tornadolu
17. led 2017

@leymea gratulace 💖