Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Tak u me rano test negativni..zada prestali bolet,kycel porad boli..hlen dnes zadny...tak to jsem zvedava..ale spis to vidim rude 😀
@ms.neomagic já dnes 1DC...
@ms.neomagic já taky dneska prubla test a též nic ... Prsa furt stejný dokonce mám na nich vystouplé žíly tak jak v jednom tehu... Břicho pořád poboliva tak jsem jak na trní :/
trrr tak jsem volala k dr. a hcg 3000,ale pirad mi tvrdi, ze to muze byt mimodelozni, tak v pondělí na kontrolu znovu na UTZ jestli uz tam neco bude.. Chjo, ta nejistota 😓
@evabeda no ja si myslim ze jdu pomalu,ale zdarne za tebou :-\
@denisa3101 a kdy mas termin ms?
@ms.neomagic treba tobe nedorazi😊mne o dva dny driv..premyslim,ze tento mesic kaslu na testy a necham to volne, nez mi z toho zacne hrabat.
Ahoj holky. Tak u me to nakonec nedopadlo :( Dve carky se sice ukazaly, tehotna jsem byla, ale dnes jsem bohuzel potratila. Doktorka rikala, ze se to stava a ze takhle brzo na to nektery holky ani neprijdou. Byla jsem v 5tydnu. Snad se zadari priste. Drzim vam palce abyste dopadly lip nez ja. Na psychiku to neni nic moc ☹
@ms.neomagic já ji čekám 20-22.1 takže jak kdy někdy 28 DC jindy 30
@evabeda kez by nedorazila...ale neverim..test rano negativni,vytok ustal..takze bud dorazi ve ctvrtek nebo me bude zase zkouset a po tom kontryhelu se mi posune az buh vi kam..testovat uz nebudu..aspon malinka jeste nadeje 🙂
@zicherajska to me mrzi ☹ vsak ono se zadari co nejdriv 😉
@denisa3101 tak to mas dobry...me do ted chodils ms po 23dnech...takze ji ocekavam ve ctvrtek..ale pila jsem kontryhel takje mozny,ze se mi posune a bude me napinat.
@leymea ahoj spunticku na obrazku

@leymea juuuu 😍 gratuluji 😄
@zdenule23 taky me trápila moc chodila jsem po třech měsících na vyvolavačku a pak už každý měsíc... Přišlo me to divný tak jsem změnila gynekologa a aspoň vim na cem jsem sliznice byla bála tak tim pádem nebyla MS a nechápal jak to že to ginekolog neviděl... Tak vis jak byla jsem smutná a jsem i do ted nějak kdybych byla těhotná byla bych moc rada moc

@terezkaag no tak to by mohlo být těhotenství ne?