Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@petapal Děkuji 😉
@zizulka2008 Tak to gratuluju - já ti říkala, že to nebude zbytkáč 😀 Tak jsem ráda, že se to i někomu jinýmu podařilo jako nám hnedka po potratu otěhotnět 😀
Holky tak dnes po kontrole a vse ok a vse krasne vdet ,za tri tydny na kontrolu a na prvni krevni testy v tehu 🙂
A teď me je zas fajn prvne krece do břicha az to bylo opravdu hrozné a teď mě je fajn,bříško v klidu nechápu to...
Holky tak jestli se taky mohu přidat, měla jsem mít MS dnes, ale už včera jsem nevydržela a udělala si test, dnes znovu a jsou tam skoro nepatrné čárky, ale jsou tam....jsem zvědavá, zda se to podaří.
Jo a je ho vyfotila, ale na foťáku ty duchové nejdou vidět.
@denisa3101 me ukázal digi clear blue 5 dni před ms, 2-3 tydny, je tak delany i kdyz to není citil.10 a je to tam psané 🙂
@laura1972 fakt ? Já testovala až jak mi meskala :/ právě proto že všude píšou že už přes ms můžeš testovat přitom to není tak.citlive a upřimne vyhodit 180 za to že tam nic nebude 😂 i tak je škoda že to vydrží jen max 2 dny ... Mě vydržel sotva 12 hodin :/
@denisa3101 ja testovala ve 3:00 v noci. Byla jsem nejak zmatena, bylo to na Stedry den a ja myslela, ze jdu do prace, ale i tak ve tri hodiny nevstavam 😀 a celej den drzel a druhej den rano uz nic ☹
@denisa3101 poslala jsem ti sz 🙂
Cauky hlasim 1dc
@tornadolu a jej :/ tak hurá pak na smažení 😊
@luska__ tedy tak, před odletem do Vietnamu, to by mě taky docela rozhodilo. Já zase u předchozích těhu od 7. týdne bliju a to ve dne v noci a to až do 15. týdne, takže to budu muset nějak pořešit s prací. Pořád mám pocit, jako bych to měla dostat, prsa bolí jak čert, ale už nevím, jak to bylo při mých předchozích těhotenstvích, máme dvě děti naše a třetí je mého bratrance, které máme v péči.
@denisa3101 no snad to někdy dopadne ted se musím objednat na kontrolu na gindu jesli je vše ok s tou sliznici no.
Ty jo tak to mate taky hodne detiček a jak sou stary? Ja mam dve holky a kluka 9,6 a 5 let a ted cekame 4 ale zaroven prvni nase společne 🙂
@liliveru koukám že nás tu je dost co.maji hodně detiček 😊 já mám 3 s bývalým mužem holka 8, kluk 6 a holka 5 teď mam přítele který má 2 děti ale syna 7 let v péči takže máme doma 4 děti a do budoucna chceme poslední naše společné 😊
@martjanouskova Ahojky tak dnes mám dostat menstruaci a ta nikde a testy jsou negativní 😑tak to byl před menstruaci asi falesnak od Benu nebo si to už neumím vysvětlit jinak... Myslíš že můžu být i přes to těhotná? Ta čárka vypadala celkem hezky...No a teď nic...Dá se těm testům od Benu vůbec věřit?Nebo je možné že hcg si klesá a stoupá jak chce?
@klarinka999 tak mě benu falesnaka neukazal. Mas ještě nějaké testy 10 citl.?
@klarinka999 HCG nestoupá a neklesá jak chce, ale 1x za 2-3 dny se zdvojnásobí. Mohl to být vadný test, nebo se tam mohlo něco rýsovat a možná to zaniklo. A nebo možná se Ti čárka ukáže později. Všechno je možný 🙂 Pokud chceš mít jistotu, tak si zajdi v pondělí na krev a ta to ukáže s určitostí 🙂
@laura1972 ano dělala jsem ráno Maxe a nic tam není.
My máme 8 let, 6 let a 5 let. Test si budu dělat zítra, to bude třetí den po dni, kdy jsem to měla dostat, u předchozích dvou velmi slabé nepatrné čárky, ale manžel je prý nevidí, tak nevím.
@lucinka58 děkuji za odpověď no ještě počkám...Ten Benu test mi vyšel nejdřív celý zruzovel a pak po cca půl hodině tam byla druhá čárka. Tak nevím zda tomu věřit...
@klarinka999 ani dušík??
@klarinka999 já měla taky až po několika minutách (mezitím jsem vařila, tak přesně nevím kolik), naskočil nepatrný proužek, který jde vidět jen pod ostrým světlem. Teď jsem se dívala do deníčku, že při prvním dítěti jsem nic neměla na testu ráno, druhý den ano, třetí den ne a až pak ano a to velmi silný proužek. Byly to ale různé testy, už nevím jaké, ale ta citlivost byla stejná.
@denisa3101 jo jo ja mam dve manžel syna a ted 4 spolu cekame...všichni rikaj že nejsme normalni ale mi se těsime vim že to urcite nebude nekdy lehke ale tesime se na to ...a ja rikam mame tri uživíme i to čtvrty 🙂

@cristie ahoj, pokud to byla před týdnem ovu tak teď klidně může být moc brzy na test 🙂 já už mám 5 dní zpoždění a testy hodně slabé, takže také ovu musela být dost pozdě... tak držím palce 🍀