icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
klarinka999
28. led 2017

@laura1972 dnes ani dusík 😑 a hlavně si měřím BT a od ovulace(ta byla 13.1. Potvrzená doktorkou)krásně nahoře 36,8-36,9 teď poslední 5 dní před MS teplota 37-37,1, včera klesla na 36,9 a dnes ráno v den očekávané MŠ zase 37,1 a testy negativní ..Ani dusík tak už nevím nezbývá než čekat..

klarinka999
28. led 2017

@jatecka no víš mně u prvního test neukázal ani v 6 týdnu nic ani dusika až týden na to mi ukázal// ... Takže možná že se mi hcg tvoří v těle pomalu nevím... Každopádně děkuji za odpověď a budu čekat 😉

vesnicanka17
28. led 2017

@klarinka999
Takze koukam ze nema cenu testovat po 10 dnech ale pockat na ms...😈

vesnicanka17
28. led 2017

Myslim po ovulaci....diky

klarinka999
28. led 2017

@vesnicanka17 to asi nemá cenu dělat no na druhé straně kdo to vydrží čekat vid😊😊je ale pravda že kdybych si ho neudělala nebudu tím výsledkem tak zmatená, uviděla bych dnes / a neřešila bych nic...No ted to mám pořád v hlavě...Byl to vadný test.nebo ten druhý 😂😂😂 nezbývá než čekat 😉

klarinka999
28. led 2017

@vesnicanka17 jestli tohle je falesnak tak já už nevím 😂😂co myslíš???

klarinka999
28. led 2017

@vesnicanka17 samozřejmě je po limitu a před MS tak to beru tak že může být neplatný 😑

vesnicanka17
28. led 2017
vesnicanka17
28. led 2017

@klarinka999 tezko rict

martjanouskova
28. led 2017

@klarinka999 Ahoj, tak zkuš třeba ještě v pondělí udělat test když menstruace nepříjde a kdyžtak běž na krev 🙂 neztrácej naději! 😉

petapal
28. led 2017

@klarinka999 já bych to brala ,že je to👶

jatecka
28. led 2017

@klarinka999 Já myslím, že to je, mám to taky tak, ještě světlejší, ale je tam, já jsem u toho příspěvku předtím zapomněla napsat, že to taky bylo po 5. týdnu a testy nic a nakonec jsem byla v tom. Já budu dělat zítra, tak se uvidí.

dobro16
28. led 2017

No asi jsem na tom podobne, MS ma dojit v pondeli/utery ... ty vrchni jsou vcerejsi rano a vecer a ty spodni jsou dnesni... svetlam no :( a dva mesice zpet jsem mela ducha a pak prisla MS takze jsem uplne blba ze testuju pred jen nemohla jsem vydrzet cekat :(

klarinka999
28. led 2017

@petapal děkuji 😊 uvidíme nechám se překvapit...A jak si na tom ty s testama? Taky nedočkava 😀😀

klarinka999
28. led 2017

@jatecka to je dobré vědět že je tady někdo se stejnou zkušenosti 😊tak dej vědět jak si dopadla 😉 přeju hodně štěstí 😉

liliveru
28. led 2017

Holky pomooc,je mi zle tlaci me zaludek a boli v podbrisku,muzu to mit z prejezeni mam uplne krece do zaludku no dneska vypecky zelicko a ted sem zbouchala bramboracky a zacalo to

klarinka999
28. led 2017

@dobro16 myslím že v tom nejsi sama, každý kdo se těší na miminko a přeje si ho tak je nedočkavý...Ale to nevadí neztracej naději, musíme být přece veselé a pozitivní ať tomu mimcu trošku pomůžeme 😊😉jednou se to povede věřím tomu...

lucinka58
28. led 2017

@dobro16
@klarinka999 No jo holky, když to je to testování před očekávaným termínem menstruace. Ono velký procento těhotenství zanikne s menstruací - buď se pořádně neuchytí nebo je něco špatně. Proto by se mělo testovat až po tom co máme pár dní vynecháno 🙂 Ale chápu to - já teďka při čtvrtém těhotenství taky testovala před menstruací (ale digitálním 4 dny před MS) a osobně musím říct, že už bych to nikdy neudělala. Začala jsem pak špinit (asi uhnízdění), ale byla jsem nervózní jak pes, že to nevyjde a že zase nic..... Naštěstí se malá udržela a asi je bojovník, jako syn, kterého mám doma 🙂

klarinka999
28. led 2017

@liliveru no to jsou ty věci co nadýmaji a takové těžké smažené věci...To já teda vůbec nejím, protože je mi po nich hrozně těžko...No chutě jsou chutě chápu 😊😉 mně pomáhá po jídle do půl deci vařící vody vymačkat šťávu z 1 citrónu a rychle vypít a do 5 minut ti slehne😉mám to odzkoušené...Tak se drž

dobro16
28. led 2017

@lucinka58 no jestli to tentokrat nevyjde tak uz fakt budu testovat az po vynechani.. ale rikala jsem si to i predtim a nevydrzela jsem to...

dobro16
28. led 2017

@klarinka999 jasne tak snazim se byt pozitivni a nemyslet na to ale zatim se mi to moc nedari 😂

klarinka999
28. led 2017

@lucinka58 my to samozřejmě víme a nervy to jsou šílené no každý k tomu musí jednou dojít že nemá cenu testovat dřív 😁 nejlepší to bylo u prvního nic jsem netušila,brala HA, měla MS normálně a přišla na to v 7 týdnu 😂😂😂

klarinka999
28. led 2017

@dobro16 jak dlouho se snažíte?

dobro16
28. led 2017

@klarinka999 asi 8 mesicu.. jen my jeste deti nemame a nikde neni dano jestli deti vubec mit muzeme.. doktor mi chtel vyspsat uz zadanku na test spermii jen muj o tom nechce ani slyset 😒

liliveru
28. led 2017

@klarinka999 to vis ted uz to vim do ted zadny problem,citron dobry napad vyzkousim

klarinka999
28. led 2017

@dobro16 neboj věř a ono se to povede uvidíš 😊no chápu že je to nepříjemné test spermií(spíš pro chlapa asi ponižující,nebo se boji že je neplodný)ale pokavad touží po miminku taky tak mu to musíš vysvětlit nějakým způsobem že víš že mu to je nepříjemné,ale musí to udělat pro rodinu a řekni mu své pocity jak ti je každý měsíc když to nevyjde atd a že vlastně čím vším my ženy musíme projít při cestě za vytouženým miminkem no i potom...Že tím že tam půjde se ti uleví a tím možná i uvolní napětí a povede se to... Věřím že to pochopí když mu to podas hezký a něžně 😉

leymea
28. led 2017

@lucinka58 ja testovala v den MS a stejne jsem byla posrana, ze to dostanu 😀 ale ja mela kratkou lutealni fazi, 11 dni. Kdybych mela delsi tak taky testuju driv pred MS 🙂

leymea
28. led 2017

@dobro16 u nas to bylo naopak. Chlap s tim problem nemel, ale me ho bylo hrozne lito 😀 a ja byla ta nervozni. 🙂

dobro16
28. led 2017

@klarinka999 no doktor mi rekl ze bych se divila ale spoustu snazicich paru probudi prave uz jen ta zadanka 🙂) zatim jsme domluveni na duben ze bych si ji vyzvedla tak uvidime...

klarinka999
28. led 2017

@dobro16 no vidíš to určitě se to povede😉