icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
luckakolmanova
3. únor 2017

@lindaatobias ja to sama nechapu...mám docela nepravidelný cyklus, ale takto dlouho nikdy.. poslední ms 25'11... a zrovna dnes me začaly hrozne bolet prsa jako pred ms a pobolivat břicho, mozna to je duch pred ms, nekdy se pry tvoří...:/ nevim ☹

lindaatobias
3. únor 2017

@luckakolmanova Jako cyklus máš teda nepěkně dlouhý, ale stát se může všechno, já tam fakt něco vidím. A v lovení duchů jsem vytrénovaná 🙂 A to vypadá na testy od Dr Maxe, ne ? Ty falešňáky nedělají, takže to bych si nemyslela... Zkus testovat dál, jestli bude čárka sílit, ale určitě kontaktuj i doktora. Může ti vzít krev na detekci hcg, bude jasněji 🙂

veronikav31
3. únor 2017

@luckakolmanova já tam vidím slabou druhou čárku,ne ducha

luckakolmanova
3. únor 2017

@lindaatobias mockrát děkuju, jsem zvědavá,Jak to dopadne..

luckakolmanova
3. únor 2017

@veronikav31 no jde vidět, ale musím zaostrit... a vyfotit skoro nejde :/

veronikav31
3. únor 2017

@luckakolmanova nevzdávala bych to,ale určitě by to chtělo zajít k Dr. na krev. A hlavně, někdy tt nezjistí těhotenství vůbec až krev nebo ultrazvuk...

luckakolmanova
3. únor 2017

@veronikav31 uvidime 🙂 a ma na to vliv to, že to byla odpoledni moč kdy jsem předtím byla asi 5x za cely den na wc? Asi ano, že? Ale 2 dny zpet na testu nic nebylo, přijde mi, že ten duch prisel s pms bolestma

luckasnazilka
3. únor 2017

@kosalucy Myslím že ses těhotná 🙃

luckasnazilka
3. únor 2017

Holky zkonzultujte můj výsledek?
Třeba jste zkušenější než já

Moc děkuji

adelaine91
3. únor 2017

@luckasnazilka Můžeš se pomaličku začít radovat..🙂 Gratuluji..🙂

cilam
3. únor 2017

@skripmart díky moc, to bude dlouhej víkend :/

tetr
3. únor 2017

@viktory1990 Ahoj, mooc gratuluji k // , chci se zeptat od kterého dne jsi pocitovala bolest prsou, hned po ovulaci nebo dřív?

luckasnazilka
3. únor 2017

@adelaine91 myslíš?
Nerada bych pak byla zklamaná

adelaine91
3. únor 2017

@luckasnazilka Udělej si třeba za 2dny další a pokud bude, tak bych neváhala a objednala se k lékaři..🙂 Ale já myslím, že je to jasné..🙂

luckasnazilka
3. únor 2017

@adelaine91
Je to neuvěřitelné...Taková doba úsilí a nic....A najednou že by se stal zázrak...
Nemůžu tomu uvěřit 2roky jsme se včetně operace snažili a doufali

adelaine91
3. únor 2017

@luckasnazilka Tak dělám ťuk ťuk ťuk a budu moc držet palce aby to všechno vyšlo..🙂 a přeji hodně 🍀 ..🙂

veronikav31
3. únor 2017

@luckakolmanova ano,vliv to má.nejlepší je ranní moč,kde je koncentrace hcg nejvyšší

dddkkk
4. únor 2017

@snazimese2015 určitě to bude v poho! Jednou se dočkáme všechny... 🙂 .. já jsem 8 den po IUI, kterému moc nedávají šanci a pak rovnou pujdeme do IVF, pokud to ted nevyjde tedy... ale ještě je brzo na závěry, čárku na testu mám slabounkou a je to ješetě pregnyl, tak čekám kdy a zda bude sílit...

lilijoan
4. únor 2017

@luckasnazilka máš to tam gratuluji ☺

veronikav31
4. únor 2017

Ahoj, vidíte na fotce něco? tt je červený a ovulační je zelený,zítra mám datum MS. Díky

terka228
4. únor 2017

@veronikav31 Já vidím 🙂

veronikav31
4. únor 2017

@terka228 Děkuji,už jsem si myslela,že mám vidiny 🙂

terka228
4. únor 2017

Držím palečky,ať sílí😉

veronikav31
4. únor 2017

@terka228 Moc děkuji 🙂

karin1712
4. únor 2017

Holky takjsem nevydržela a vzhledem k příznakům jaké mám jsem zkusila testík, vím že brzo, ale nedalo mi to. Dnes jsem 23DC a 10 DPO. První test je ze včera, druhý dnes z ranní moči a střetí z dopoledne (ještě nezashnutý focen cca po 3minutách). Co myslíte?

veronikav31
4. únor 2017

@karin1712 vidím hoodně slabého ducha.držím moc pěsti 🙂

leniiid
4. únor 2017

@karin1712 nevidím vůbec nic,ani slabého ducha... btw jaké máš příznaky ?

karin1712
4. únor 2017

@leniiid strašně mě bolí prsa, což já nemívám ani před MS a celkově nevím ale tak nějak mám tušení, nevím jak to vysvětlit

snazilka2017
4. únor 2017

Nevidím vůbec nic ☹

karin1712
4. únor 2017

nedá se to pořádně vyfotit, ale na tom prvním testu není nic a na těch z dneška slabý duch, ale vím že duchy testy dělají, tak se na to raději moc neupínám a zkusím testík třeba za 2 dny a uvidíme. Díky za názory holky 🙂