Těhotenský test. Mohu být těhotná?
Ahojte holky. Uz nejakou dobu si merim BT a po ovu mavam teplotu okolo 36,7-36,9.Tento mesic mam BT 35,8-36,3.OVU testy mam cely mesic negat. Dnes mi to nedalo a udelala jsem si TT a teda podla mna je pozit. Je to vubec mozne? Muze to byt tehotenstvi? Nebo nejaka nemoc? Mam PCO a predchozi cyklus bol podla dr. anovulacny. Nevim co si myslet.

A ovulaci jsinteda nemela asi pro to tehotenstvi. Asi jsi tehotna dyl
Pokud je test těhotenský tak si těhotná
Ahoj, zkusila bych ještě jinou značku ale myslím, že ti můžu gratulovat k těhotenství 🥰
Holky, dekuji za reakce, skusim jeste test zitra a uvidim. Prijde mi to divny. Dr ma jeste 2 tydny dovolenou, tak ma z toho asi klepne 🙂
Na dr je stejně brzy
Je to urcite tehotensky test? Mas jeste foto celeho testu?
@sudylichozrout Je to test z ebay one step pregnancy test. Nemam foto testu, jsem v praci, ale doma ho mohu cvaknout jeste jednou.
Koupila bych si normalní těhotenský test a bude jasno....
@cuuza Urcite koupim. Rano jsem nasla doma jen tenhle 😑
@barulina a nebývají ovu testy v těhotenství právě pozitivní? 🤔
@lucijeennaa tak to nevim. Janreagovala na to ze jako tehotna neovulujes . Ikdyz jsou i vyjimky
Tak to jsi paradne tehotna 🙂 Gratuluji! Ta teplota ale fakt mate. Nemas nejaky vadny teplomer?
@sudylichozrout Nevim, mrknem nan. Mame pejska, a musime v noci vstavat kazde 2-3hodky. Mozno aj to vstavani ovplyvnilo teplotu?
Som stale na pochybach, tak sa radost bije s pochybama.
Tohle je jasne tehotenstvi, pockej, az se dr. vrati z dovolene, to budes tak 6+x a objednej se na kontrolu. Drzim palce, at vse dobre dopadne 🙂
@sudylichozrout Dekuji moc 🙂

Nevyznam se v bazalninteplote, ale ten test je jasny