Těhotenský test. Může to být takhle rychle po tělísku?
Ahoj, mozna uz to tu bylo, ale s pritelem se od prosince snazime o miminko, mela jsem telisko. Vsechno v pohode byla i menstruace cekala jsem na ovulaci a ted bych mela dostat MS pristi tyden ve stredu. Ale zacatkem tydne jsem zacala pocitovat bolest prsou, caste moceni a bylo mi tak divne (neda se tomu rikat nevolnost) a strasne unavena. Tak jsem si vcera udelala test koupila jsem si digitalni a vysel mi pozitivne. Tak pro jistotu jsem si udelala jeste dalsi dva klasicke papirove a na tech jdou videt pouze takove slabe carky. Moje otazka tedy zni, muze to byt takhle rychle, po telisku? A hlavne nevim jestli mam pockat teda do stredy jestli se Ms dostavi nebo zavolat doktorce ze mam pozitivni test. Dekujiii

Ahoj, podle mě jsi těhotná 🙂 držím palce, ať se daří 🍀✊

Ahojky. Podle mě a podle testů jsi jasně těhotná. Samozřejmě nikdy nevíš, co Ti první týdny těhotenství přinesou 😊 Jinak otěhotnět tak brzo po tělísku možné určitě je. Řekla bych, že ale patříte k těm šťastnějším párům, co se otěhotnění týče. Doktorce si klidně v pondělí zavolej, ale nejspíš Tě vezme jen na odběry a třeba za měsíc na ultrazvuk. Přeji, ať se vše vyvíjí tak jak má.