Těhotenský test nesílí, co dál?
Ahoj holky,skoro rok se s manželem snažíme o miminko, brala jsem clostilbegyt a byla ovulace. Prsa mě boli ale ze začatku testy trošku silily a dnes nic ? prý mam počkat na uschnutí ale já se strašně moc bojim. Je tady třeba nějaka kdo dušíkovala dlouho,nebo tak něco ? strašně se holky bojim ... ☹ davam foto ( 10DPo ráno,10 DPO po obedě, 11,12,13,14 a posledni je ze dneska 17DPo

17dpo uz by mel byt dusik vyrazny ☹
Je mi to líto, ale řekla bych, že z toho nic nebude. 17DPO už by tam byly pořádné 2 čárky. Vydrž,příště se zadaří 🙂
Taky to nevidím moc nadějně ☹ Nicméně naděje umírá poslední, dokud nepřijde MS, šance tady pořád je. Držím palce.
@fiallinka
@petramarie
@steffi77
@nikollita někdo má čarky až 22 DPo a někdo nema třeba vubec,třeba moje segra si udelala x testu a ani jedno dite ji zadny test neukazal ..... Mě síli,ale z dneška ne ,,,,, dnešní test mě prostě znepokojil,ostatni jsou krasny
omlouvam se za kvalitu fota ..... nevim jak nastavit ☹
Na tom posledním je to hezky vidět,držím palec 😉
Omluva za pismo ,z tel ;)
@romuaska ahoj ano jsem ve 13 tydnu a ted pujdu na prvni screning 🙂 jinak dva dny ms ? to jsem mela u prvni dcery tak jsem myslela že je to v pohode ale dalsi mesic už nic a ejhle byla jsem ve druhem mesici 🙂 pokud mas duchy,kup si radsi clearblue,u nas stoji 180 kč ale fakt ti rekne a zadne duchy hledat nemusis 🙂
Ahojte holky, potřebuji poradit. Jsem týden po vynechání ms. V den předpokládané ms tmavě hnědé špinění, cca 1,5 dne. Bolesti v podbřišku mám stále, předtím ms pravidelná, jsem první měsíc po stimulaci Clostilbegytem, ovulace byla bolestivá, silná, folikuly byly krásné 2. Ovšem!, i přesto, že jsem dnes 35DC, těhu test je velmi slabě pozitivní, spíš bych řekla, jen duch a to ve středu a úplně stejně dnes. Myslim, že v této době, pakliže bych těhotná byla, by už druhá čárka musela být hodně zřetelná…stalo se vám něco podobného a přesto jste těhotné byly? V pondělí naklušu k dr. ale do po dlouhá doba, tak tady honím rozumy a zkušenosti
@lachtanek1 Asi bych udělala více testu s rozestupem nebo jinou značku
@radova23 no já mám taky dr. max a mamatest, ale zkkoušela jsem i rapid clear myslím. A hlavně hCG ve čtvrtek =16DPO bylo jen 44, takže asi nic moc jiného asi testy nemohou ukazovat🙂. Ale ta tvoje sada tady mi udělala radost, že třeba ještě není nic ztraceno🙂. Protože u prvního těhu jsme měla asi 27DC ducha a 29DC (MS měla být 31DC) už krásnou čárku a to jsme test dělala odpoledne🙂

U mně takové dušíky byly po KETU, kdy jsem měla jen biochemické těhotenství, v krvi bylo hcg po 14 dnech od KETU jen 9, takže nic, bohužel. U tebe to může být podobné - embryo se uhnízdilo, ale hned to vzdalo, bývá to docela běžné a spousta holek to ani nezjistí, protože si nedělá ani test a ms prostě přijde... tak nezoufej, pokud to teď nebude dobré, tak příště jo!