Těhotenský test pozitivní, na UZ nic ještě vidět není a píchá mě v podbřišku při styku
Mužů sa zeptat jsem asi těhotná zz testy 8 za sebou pozitivni podle lékaře jsem ale na ultrazvuku nejde ještě nic vidět má některá z. Vás zkušenosti ze při pohlavním styku vás picha v bříško?

Me sel videt vacek az v 6 tt v deloze od tulení. Pichani je normalni i zakrvaceni slabe jedna se o uhnizdovani. Je to tim jak se vse prokrvuje atd....
@misa1235 když ti doktor řekl že jsi těhotná, tak ti řekl jaký týden, ne? A co ti řekl na to píchání břicha? Kolik dní máš vlastně zpoždění ms?
Takhle byla sem před týdnem a řekl mi ze podle toho jak do me sahal mam vysokou slznici na útz nic vidět ještě nejde ale řekl ze si je jistej ze jsem na sto deset procent a vzal mi krev a v pondělí mam přijít na výsledky a na ultrazvuk a zvýší se
Nekrvavim jen me to trosku pichne :/
@kacenka936 No máš tam jasný // 🙂 Jsou to těhu testy že? Tady ty dle barvy neznám, tak jestli to nejsou náhodou ovu testy...
Nene jsou to tehotensky testy🙂
@kacenka936 No tak to moc gratuluju 🙂 Tak ještě k dr. ať to potvrdí 🙂
Ještě počkám jestli se to zbarvy úplně za pár dní a objednám se k dr.🙂
@kacenka936 Jj uvidíš, ale určo si tam zajdi raději.
Ano zajdu ať to mam potvrzený 🙂
Ja zkusim zitra digitalni. Ten by mel byt spolehlivy. Pokud ukaze, necham to byt a pockam...tak 3 tydny na objednani k lekari. Beztak to driv cenu nema. Zase nejak extra to hrotit nechci protoze stat se muze cokoli. Na KO jit chci az kdyz by neco melo jit videt. Spise mam bobky z vicecetneho tehu protoze jsem mela vice folikulu v dobe ovu a praskla nam ochrana. Tento mesic jsme se diky me superplodnosti meli chranit. Dop.z kliniky. Clovek mini..zivot meni 🙂
Ale ze mam vše v poradku