icon

Těhotenský test, vidíte tam něco?

misi_11
23. říj 2016

Ahoj ženy 🙂

mám prosím otázku ( možná zbytečná, ale přece 🙂 ) - vidíte tam něco? Případně přijde vám rozpitý ? Test není můj , ale kamarádky , která teď pobývá v zahraničí . Ms má dorazit tak za 3-4 dny .

Děkuji .

Těhotenský test, vidíte tam něco?
tammm
23. říj 2016

Nic ☹

misi_11
autor
23. říj 2016

@tammm děkuji za odpověď . Sama jsem už ve 20 tt a tak jí to přeju 🙂

petuliee
23. říj 2016

taky nic :( ale zkusila bychpo MS 🙂

misi_11
autor
24. říj 2016

@petuliee .. určitě jí to poradím, děkuji 🙂

petuliee
24. říj 2016

@misi_11 me se to u prvni dcerky taky ukazalo az po 🙂

misi_11
autor
24. říj 2016

@petuliee mě právě nedorazila ms a teď mám 5 měsíc 🙂 , ale četla jsem že se to stává . Já měla prostě vždycky za to , že buď MS dorazí a nebo ne , když jo , tak buhužel .. :( . Uvidíme a přeji ti hodně štěstí 🙂 pokud se taky snažíš o mimi .

petuliee
24. říj 2016

@misi_11 děkuji 🙂 no mě tenkrát u první nedorazila, ale testu trvalo nez si rozmyslel ze tam jsou // 🙂

misi_11
autor
24. říj 2016

@petuliee tak si dal asi na čas prcek 😀 a ty už se chystáš na 3, že? . 🙂 U mě to bylo jasný , byla jsem fakt divná a nechutnala mi káva a tak .. A ms jsi měla normální? JInak přiložila jsem ještě fotku OVU testu, nikdy tam nic neměla a teď najednou a četla jsem pak , že díky tomu holky poznaly těhu , tak nevím 🙂 .

tammm
24. říj 2016

@misi_11 a tenhle je tvůj nebo kamarádky? Trochu guláš tady 🙂

misi_11
autor
24. říj 2016

@tammm ne ne kamarádky , jak už jsem psala , já už mám tohle naštěstí za sebou 🙂)

petuliee
24. říj 2016

já se právě cítitla uplně normálně 🙂 jj snažíme se o 3 (4) o treti miminko sme přišli kvůli VVV to bylo jediny tehotenstvi o kterym sem věděla hned :D a bohužel všechno špatně :( v 6tt hrozici samovolny potrat, ve 12tt trizomie 21chromozomu a srdeční vada. Treba bude těhu urcite bych jí to moc prála 🙂

misi_11
autor
24. říj 2016

@petuliee tak ti přeju mooc štestíčka a zdravíčka 🙂 !! Bohužel , někdy to tak je :( ale je lepší to zjistit takhle brzy ne ? A co říkáš jak jsem se ptala na ten ovu test ? ja v tom mám trochu zmatek , dělala jsem si ho letos v červnu a pak těhu test a bylo to jasný-je z toho chlapeček 🙂 . Ale tady nevím no , ještě jak je takhle na dálku a pořádné testy tam skoro nemají .. A jak jsi na tom teď? Testuješ ? 🙂)

petuliee
24. říj 2016

cekali sme na vysledky pitvy takze sme ve snazeni uplnem ukazat tehu pry muze 🙂

carolisa
24. říj 2016

bohužel nevídím tam nic.. =(

misi_11
autor
24. říj 2016

@carolisa díky 🙂 že jsi se koukla . Co říkáš na ovu testík? včera mi pak ten test poslala ještě jednou a čárka byla lépe vidět... Nebo máš s tím zkušenost ? Ja fakt dělala jednou a pak už sem věděla, že jsem v tom .
Děkuji 🙂 .