Těhotenský test, vidíte tam něco?
Ahoj ženy 🙂
mám prosím otázku ( možná zbytečná, ale přece 🙂 ) - vidíte tam něco? Případně přijde vám rozpitý ? Test není můj , ale kamarádky , která teď pobývá v zahraničí . Ms má dorazit tak za 3-4 dny .
Děkuji .

taky nic :( ale zkusila bychpo MS 🙂
@petuliee tak si dal asi na čas prcek 😀 a ty už se chystáš na 3, že? . 🙂 U mě to bylo jasný , byla jsem fakt divná a nechutnala mi káva a tak .. A ms jsi měla normální? JInak přiložila jsem ještě fotku OVU testu, nikdy tam nic neměla a teď najednou a četla jsem pak , že díky tomu holky poznaly těhu , tak nevím 🙂 .
já se právě cítitla uplně normálně 🙂 jj snažíme se o 3 (4) o treti miminko sme přišli kvůli VVV to bylo jediny tehotenstvi o kterym sem věděla hned :D a bohužel všechno špatně :( v 6tt hrozici samovolny potrat, ve 12tt trizomie 21chromozomu a srdeční vada. Treba bude těhu urcite bych jí to moc prála 🙂
@petuliee tak ti přeju mooc štestíčka a zdravíčka 🙂 !! Bohužel , někdy to tak je :( ale je lepší to zjistit takhle brzy ne ? A co říkáš jak jsem se ptala na ten ovu test ? ja v tom mám trochu zmatek , dělala jsem si ho letos v červnu a pak těhu test a bylo to jasný-je z toho chlapeček 🙂 . Ale tady nevím no , ještě jak je takhle na dálku a pořádné testy tam skoro nemají .. A jak jsi na tom teď? Testuješ ? 🙂)
cekali sme na vysledky pitvy takze sme ve snazeni uplnem ukazat tehu pry muze 🙂
bohužel nevídím tam nic.. =(

Nic ☹