icon

Těhotenství?

janickapatluzek
8. črc 2021

Dobrý den, měla bych menší prosbu, už tak 2-3 týdny od poslední ms občas mám bolesti na pravé straně podbříšku, bývá mi celkem dost špatně, bolesti hlavy neuvěřitelné (covid to není) a mám občas takový bílý až průhledný výtok. Další ms má přijít do 9 dnů. Myslíte že mám zkusit test? Na gynekologii momentálně nemohu, má dovolenou a k jinému nechci.

alilali
8. črc 2021

@janickapatluzek Test si udělej až ti vynechá MS. A na gynekologii ani nechoď teď, ikdyby si byla těhotná, neuvidí vůbec nic.

te_reza
8. črc 2021

🤦

nikjean
8. črc 2021

Nemyslím, že bys byla těhotná, leda že bys už otěhotněla v předchozím cyklu a menstruace, kterou zmiňuješ, nebyla v pravém slova smyslu menstruace, ale třeba špinění.

palja
8. črc 2021

@janickapatluzek tak v břiše je víc orgánů než ty reprodukční, klidně i slepak. Každá bolest v břiše automaticky neznamená těhotenství 🤷‍♀️

janickapatluzek
autor
8. črc 2021

@palja Slepák mám venku a sem po operaci žlučníku 🙂

janickapatluzek
autor
8. črc 2021

@te_reza ne každého hned soudit, chtěla sem poradit ne aby tady lidi naznačovali jak jsem hloupá.

janickapatluzek
autor
8. črc 2021

@nikjean už jednou sem těhotná byla i když sem měla menstruaci normálně akorát sem potom samovolně potratila, proto si sem jdu pro radu aspoň takhle když na gynekologii momentálně nemohu

nikjean
9. črc 2021

@janickapatluzek Pokud si byla těhotná, nemohla si mít menstruaci v pravém slova smyslu, to prostě nelze - jedná se pouze o implantační krvácení. To pro pořádek 🙂

Nevím, co čekáš za radu - nejsme doktoři a i kdybych byla lékař, tak stejně neumím posoudit tvůj zdravotní stav dle pár řádků. Pokud si myslíš, že jsi těhotná, udělej si těhotenský test, víc ti poradit nemohu.