Těhotenství. Je tohle vůbec možné?
Dobrý den. Jsem úplně v šoku. 29.3 jsem měla ovulaci, tj 19DC (poslední den v cyklu, kdy proběhl sex). MS mívám po 26-28 dnech cyklu. Začala jsem špinit 29DC a MS trvala pouze 3 dny (normálně 5-6 dní). Dnes jsem si udělala test, protože MS byla opravdu jiná než minule a vybafl na mě duch 😱😱😱😱 když jsem to počítala, byla bych dnes 14DPO. Je to vůbec možné????
@serafinovicova já už mám dvě děti. Třetí chceme, byla jsem zklamaná, když přišla MS, ale byla jiná. První den jsem jen slíbila, druhý den bylo silnější krvácení, ale byl v něm hlen jako při ovulaci, vaječný bílek. Včera už jsem jen spinila a dnes nic. No zítra jdu na gyndu,tak jsem opravdu zvědavá
*první den jsem spinila
Tak to určitě už víš co a jak a pokud je to plánované, tak držím pěsti 🙂
@serafinovicova Joo, to ano, jen se mi to zdá nemožné 🧐😁
Proč by to bylo nemožné?
Měla jsem to u třetího taky tak. Dokonce jsem to obrecela,protože po dvou dnech pozitivních testů jsem začala krvácet. Jenže se to nerozjelo,ale zesláblo. Tak jsem šla k Dr a bylo to tam.
A proč by to nebylo možné?
Úplně tě chápu 😄. Taky bych koukala.. Je pravda že u prvních dvou jsem taky spinila a zdatně plasila 😂. Až u dcery třetí těhotenství a nic žádné špinění. Teď chceme 4. Tak jsem zvědavá jak to bude vypadat 🤭
No holky jsem zvědavá 🧐😆
Měla jsem to tak u dcery. Menstruace přišla dřív a byla úplně jiná. Test byl dlouho negativní. Až asi 10 dní zpoždění pozitivní...
Holky, bohužel,plod mrtvý 🥺😱
To mě moc mrzí 😢
@milujicimaminkas89 já tam nic nevidím 😏🤷
@milujicimaminkas89 přijde mi to jako riska jen,taky jsem to párkrát měla a těhotná jsem nebyla 😏😭
@milujicimaminkas89 ale zkuste udělat test za dva dny a uvidíte
To je škoda.
Nepsala jsem to tu,ale právě to těhotenství,kdy jsem na začátku krvácela a myslela jsem,že to odešlo s ms, nedopadlo dobře.
@milujicimaminkas89 prosimte do kolika diskuzi budeš ty testy vkládat?
@te_reza Tam, kde se dá a odpoví mi. A nepiš mi, když neporadíš, nevíš, co zažívám...
@milujicimaminkas89 na těch testech nic není a už ti ženský psali
@milujicimaminkas89 nic tam není. Nikdo to tam nemůže vykoukat. Udělej test za pár dní

Ano, je 🙂. Být tebou, ještě bych týden počkala a udělala si test znovu a uvidíš. Já ze začátku těhotenství občas lehce zakrvácela třeba 2 dny. Takže jsem vždy běžela na gyndu, ale vše v pořádku. Prý to může být tím, jak se vajíčko "hnízdí" a v období menstruace mě vždy děsně bolel podbříšek, to ostatně skoro celé dva trimestry, jak se to všechno povolovalo, natahovalo a rostlo 😀. Ale těhotenství proběhlo v pohodě a teď mám 19m dceru 🙂.